Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αλλαγή αρχηγού, το ιατρικό ψηφοδέλτιο και η γυναίκα έκπληξη των οικολόγων!

Η αλλαγή αρχηγού, το ιατρικό ψηφοδέλτιο και η γυναίκα έκπληξη των οικολόγων!
- Καλημέρα αδέλφια. Οι εκλογές πλησιάζουν και όλοι οι υποψήφιοι τρέχουν σαν τρελοί για σταυρούς. Αυτή η εβδομάδα είναι για τους υποψηφίους η εβδομάδα των ...παθών. Η ...σταύρωσή τους θα γίνει στις 18 Μάη! Καλή Ανάσταση.
- Στη Γορτυνία ακούγεται έντονα ότι σε ένα δημοτικό συνδυασμό θα γίνει τις επόμενες μέρες ...αλλαγή αρχηγού! Φαβορί για τη θέση αυτή είναι ένας πρώην Δήμαρχος Καποδιστριακού Δήμου. Τι άλλο θα δούμε στη Γορτυνία;
- "Αν δεν περάσω εγώ στο δεύτερο γύρο τότε δεσμεύομαι ότι θα στηρίξω όποιον συνδυασμό μπει στο δεύτερο γύρο κόντρα στο Σμυρνιώτη" δήλωσε στην τηλεόραση του Τι Βι Σούπερ ο Δημήτρης Παυλής. Είπε ακόμα ότι θα δώσει εντολή στους συνεργάτες του να στηρίξουν αυτό το συνδυασμό ανοιχτά και ουσιαστικά!
- Την Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης θα μιλήσει στην εκπομπή "πρόσωπο με πρόσωπο" του Τι Βι Σούπερ. Η εκπομπή του Τριαντάφυλλου σας θυμίζουμε ότι αρχίζει στις 10 το βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
- Πολλούς γιατρούς μαθαίνω ότι συγκεντρώνει ένα δημοτικό ψηφοδέλτιο της Τρίπολης. Αν συνεχίσουν έτσι αντί για συνδυασμό θα φτιάξουν καινούργιο ιατρικό σύλλογο!
- Ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές ο γιατρός Κώστας Γεωργακόπουλος. Στη δήλωσή του ο γιατρός τόνισε ότι δεν θα μπει σε αυτά τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην πόλη. Τι θέλει να πει ο ...γιατρός;
- Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι τελικά υποψήφιος με τον Παυλή. Μία συμβολική υποψηφιότητα που θα πρέπει να προσέξουμε όλοι αφού είναι μία υποψηφιότητα με ιδιαίτερες ...ικανότητες! Καλή επιτυχία Σωτήρη.
- Η Αντωνία Γιαννούλη γιατί περιόρισε τις εμφανίσεις της στους τηλεοπτικούς σταθμούς; Της είπε κανένας ότι δεν γράφει καλά στο γυαλί; Αν δεν γράφει η Αντωνία στο γυαλί ποιος άλλος γράφει; Παίξε ρε Αντωνία λίγο τη ...λάμψη σου!
- Ποιούς αποκάλεσε "λαμόγια" ο Πουλοκέφαλος μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο; Ο πρώην πρόεδρος νομίζω ότι ξέφυγε λίγο και ρωτάω: αν ήταν ακόμα πρόεδρος θα χρησιμοποιούσε ποτέ αυτή την φράση; Δε νομίζω...
- Ποια γυναίκα από την Αρκαδία θα είναι υποψήφια με το κόμμα των οικολόγων στις ευρωεκλογές; Αν μάθετε το όνομα θα εκπλαγείτε.
- ΤΕΛΟΣ: Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Ζαγοράκης θα είναι τελικά υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Ο Ζαγοράκης από το Γιούρο θα πάει τώρα και στο ...ευρώ! Καλό έεεεεεε; Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...