Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ασφάλεια του Υπουργού, ο ενοχλητικός υποψήφιος και οι σωματοφύλακες του Πετράν!

Η ασφάλεια του Υπουργού, ο ενοχλητικός υποψήφιος και οι σωματοφύλακες του Πετράν!
- Χριστός Ανέστη! Εμείς να δούμε πότε θα ..."αναστηθούμε"! Καλημέρα Αρκαδία και ...χρόνια πολλά σε όλους!
- Ωραίο το Πάσχα στην Τρίπολη αλλά το κρύο ήταν τσουχτερό. Πάλι μπροστά μας βρέθηκε ο ...κακός μας ο καιρός!
- Στο Λεωνίδιο η Ανάσταση του Κυρίου ήταν φανταστική! Τα νεράντζια, τα φαναράκια και τα αερόστατα ήταν το κάτι άλλο.
- Μετά από καιρό είδαμε το Δημήτρη Ρέππα να εμφανίζεται δημόσια. Έκανε Πάσχα στο χωριό του, το Λεωνίδιο!
- Όσοι είδαν τον πρώην Υπουργό να πηγαίνει μπροστά με τους επίσημους αναρωτήθηκαν: "με ποια ιδιότητα;"
- Στο Λεωνίδιο "σήκωσε" Ανάσταση και ο Τατούλης! Μαζί του ήταν οι: Λαλουδάκης, Μπακούρης και Γιαννακόπουλος. Οι τρεις σωματοφύλακες του Πέτρου στην Κυνουρία.
- Εκτός από όλους αυτούς ( τους δικούς μας ) το Λεωνίδιο διάλεξε για τις γιορτές και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και οι αστυνομικοί έτρεχαν πασχαλιάτικα για να φυλάνε τον Υπουργό.
- Όλοι οι υποψήφιοι σεβάστηκαν τον κόσμο και δεν ενοχλούσαν για ψήφους τις μέρες των εορτών. Μόνο ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συνέχισε τα τηλέφωνα ακόμα και την ημέρα του Πάσχα. Ήμαρτον!
- Ο πρώην αντιδήμαρχος Τρίπολης Γιώργος Λαγός κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές με τον Κώστα Τζιούμη. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί πήρε αυτή την απόφαση μας είπε: " Ποτέ δεν έβαλα το ατομικό μου συμφέρον πάνω από το συμφέρον της πόλης γι αυτό και τώρα συμπορεύομαι με τον γιατρό Κώστα Τζιούμη διότι είναι η καλύτερη επιλογή για το αύριο της Τρίπολης".
- Μία καλή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Τσιαμούλου είναι ο Θανάσης Καρναβέζος. Ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται για πρώτη φορά με εκλογές και θα βοηθήσει σημαντικά την παράταξή του αφού για πολλά χρόνια δηλώνει ενεργός πολίτης συμμετέχοντας σε εθελοντικές οργανώσεις αλλά κα σε διάφορα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία. Θανάση καλή επιτυχία.
- Στη Γορτυνία είναι αυτές τις μέρες ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας του Βουδούρη Τάκης Γατσόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του και κάνει δουλειά. Λέτε να κάνει και την έκπληξη;
- Στη Δημητσάνα πέρασε τις γιορτές του Πάσχα ο γνωστός μόδιστρος και πρώην φυλακισμένος Λάκης Γαβαλάς. Τώρα αυτό θεωρείται διαφήμιση;
- ΤΕΛΟΣ: Τελείωσε το Πάσχα και οι επόμενες διακοπές θα είναι το 15αύγουστο! Η αλήθεια είναι πάντα πικρή αλλά και ...μακρινή. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...