Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ώρα της ένστασης, το κουίζ της επόμενης ακύρωσης και το ... απαρατήρητο συνέδριο!

Η ώρα της ένστασης, το κουίζ της επόμενης ακύρωσης και το ... απαρατήρητο συνέδριο!
Έφτασε η μέρα για να γίνει η περιβόητη ένσταση του Σμυρνιώτη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Τρίπολης. Η προθεσμία τελειώνει και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα! Τέρμα οι φήμες, ώρα για πράξεις…


Αυτό που όλοι περιμένουν είναι το σκεπτικό της ένστασης. Διάφορες θεωρίες έχουν αναπτυχθεί τελευταία στην τοπική κοινωνία, αλλά καλό είναι να το δούμε γραμμένο στο χαρτί, πριν … μπλέξουμε με τα σενάρια και τις εικασίες.

Αν πάντως στην Τρίπολη, υπάρχει μία ένσταση, το μενού στη Μεγαλόπολη, έχει και ένσταση και … μήνυση. Έχει και καταγγελίες για τρυπημένα ψηφοδέλτια, έχει και νέα διορθωμένη ανακήρυξη και άλλα πολλά! Όρεξη να έχετε …

Αν κάποιος περάσει μία βόλτα μέσα από τον Πύργο θα διαπιστώσει ότι παντού υπάρχουν σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει γύρω από τους κάδους. Αυτά να βλέπουμε για να θυμόμαστε τι περάσαμε και τι πρέπει να κάνουμε για να μην βρεθούμε σε ανάλογη θέση στο μέλλον. Γιατί το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη ΔΕΝ έχει λυθεί.

Κουίζ – Ποια είναι η επόμενη παράσταση που κινδυνεύει να ακυρωθεί στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι της Τρίπολης; Αν πάντως συμβεί αυτό, τότε θα στενοχωρηθεί πολύς κόσμος που την περιμένει πως και πως…

Οι «Συμπέθεροι» πάντως έπαθαν μεγάλη νίλα με την Τρίπολη. Ούτε 300 εισιτήρια δεν έκοψαν. Και ξέρετε οι ηθοποιοί μιλάνε συνέχεια μεταξύ τους. Έρχεται μία παράσταση στην Τρίπολη. Αν το θέατρο είναι μισοάδειο, τότε αυτό το έχουν μάθε σε χρόνο ρεκόρ όλες οι παραστάσεις που έχουν προγραμματίσει να έρθουν εδώ!

Όλα έτοιμα για τη Γιορτή του Ψαρά στο Παράλιο που αναμένεται να μαζέψει πολύ λαό και φέτος με τη Γλυκερία στο τραγούδι. Την ίδια ώρα, ακόμα περιμένουμε να μάθουμε την ημερομηνία που θα γίνει φέτος η Γιορτή του Ψαρά στον Τυρό (που είναι μαγική…)!

Έχουν αρχίσει να τρέχουν για να οργανώσουν το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο, αλλά μήπως είναι λίγο αργά; Γενικά, το Συνέδριο … πάσχει επικοινωνιακά, ελάχιστοι έχουν πάρει χαμπάρι ότι θα γίνει στο τέλος Ιουλίου και είναι αλήθεια ότι πολλοί ομογενείς εκφράζουν την αγωνία τους για το αν θα έχει κόσμο ή θα … βαράνε μύγες!

Φοβάμαι ότι ο κόσμος θα μαζευτεί την πρώτη μέρα που θα είναι όλες οι κάμερες και θα θέλουν να βγουν φωτογραφίες και μετά θα εξαφανιστούν! Όπως γίνεται δηλαδή συνήθως με τα περισσότερα συνέδρια.

Η Τρίπολη είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον τεράστιο Κώστα Βουτσά την Παρασκευή στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου. Ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ηθοποιός θα μας κάνει την τιμή να έρθει να παίξει στην Τρίπολη. Καταπληκτικός κωμικός, απίστευτος τύπος!

2 σχόλια

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι λεγόμενες αρπαχτές.....

  • Τριπολιτσιώτης
    Τριπολιτσιώτης Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τρελαίνεστε έτσι με τις θεατρικές παραστάσεις!Οι πιο δημοφιλείς παραστάσεις τηλεοπτικών ηθοποιών είναι χαμηλότατου επιπέδου και μας προσβάλλουν όταν έρχονται στην ...επαρχία να μαζέψουν τα λεφτά και να φύγουν.Οι ηθοποιοί μιλάνε μεταξύ τους και λένε "πηγαίνετε στους βλάχους τρίπολη, σπάρτη, καλαμάτα γιατί σε πολιτισμένες περιοχές θα μας πάρουν με τις πέτρες"!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...