Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το χάδι στο Σμυρνιώτη, ο … εμβρόντητος Υπουργός, το δημοτικό ΔΝΤ και οι «σκοτεινές» παρεμβάσεις!

Το χάδι στο Σμυρνιώτη, ο … εμβρόντητος Υπουργός, το δημοτικό ΔΝΤ και οι «σκοτεινές» παρεμβάσεις!
Όλοι τον … κράζουν τελευταία τον Σμυρνιώτη αλλά βρέθηκε ένας άνθρωπος που του έδωσε ένα χάδι στο κεφάλι! Δεν κάνω πλάκα… Στην παράσταση «Πλούτος», ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης πήγε και χάιδεψε στο κεφάλι το Δήμαρχο Τρίπολης ο οποίος ήταν την πρώτη σειρά των καθισμάτων μαζί με τη σύζυγο του και όταν συνέβη το περιστατικό, γελούσαν και οι δύο αμήχανα! Από τα ωραία (και αυθόρμητα) της παράστασης!


Πρέπει να … αγχώθηκε πολύ ο Βορίδης όταν ενημερώθηκε από τον Λυκουρέντζο για τις ελλείψεις προσωπικού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Θα έπεσε … από τα σύννεφα ο Υπουργός! Μα είναι δυνατόν να υπάρχει Ελληνικό Νοσοκομείο που να του λείπουν γιατροί και προσωπικό;

Αν αρχίσει να αποζημιώνει ο δήμος όσους έχουν ατυχήματα σε δρόμους από λακκούβες, τότε θα χρειαστεί ΔΝΤ!

Είναι δυνατόν περιοδικά της Αθήνας να έχουν ανακαλύψει και να διαφημίζουν σε κάθε ευκαιρία το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριουδάκι των Πουλίθρων στη Νότια Κυνουρία και χιλιάδες κάτοικοι της Τρίπολης να μην ξέρουν κατά που πέφτει;

Ναι, τώρα μας φταίει η Νικολάκου από την Καλαμάτα επειδή είναι στα μαύρα του τα χάλια ο δρόμος για το Παράλιο. Λες και πριν γίνει αντιπεριφερειάρχης η Νικολάκου, ο δρόμος αυτός ήταν καλύτερος! Σαν να ξεχνάμε γρήγορα…

Είπε πολλά και σοβαρά ο Παυλής στη συνέντευξη τύπου για την ένσταση Σμυρνιώτη. Ίσως το πιο σοβαρό είναι ότι δύο φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος μίλησε για «πολιτικές παρεμβάσεις» υπονοώντας ότι τις επιδιώκει ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης για την εκδίκαση της ένστασης που έκανε για τις δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, είπε: «Δεν του βγήκε το αποτέλεσμα και έκανε ένσταση πιστεύοντας ότι θα υπάρξουν πολιτικές παρεμβάσεις, ότι θα πετύχει ένα άλλο αποτέλεσμα» και «Η σιγουριά με την οποία μιλά ο Δήμαρχος και διαρρέει ο ίδιος και το περιβάλλον του, έχουν σχέση με τις πολιτικές παρεμβάσεις που νομίζει ότι μπορούν να γίνουν. Αυτές είναι πρακτικές του παρελθόντος».

Βέβαια, ο Δημήτρης Παυλής, παράλληλα με αυτές τις αναφορές, είπε ότι εμπιστεύεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και ότι δεν ανησυχεί για την έκβαση της υπόθεσης.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν μίλησε τόσο καιρό ο Σμυρνιώτης. Αφού θεωρεί ότι έχει δίκιο και ότι θα κερδίσει τη δίκη, έπρεπε να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί την ένστασή του. Αν και μαθαίνω ότι σήμερα ήρθε η ώρα να ... μιλήσει!

Χάλασε και το φανάρι έξω από το ΔΑΚ. Για προσοχή, όσοι περνάτε από εκεί. Δεν χρειάζονται … μαγκές!

1 σχόλιο

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κος Παυλής φάσκει και αντιφάσκει μιλάει για πολιτικές του παρελθόντος και είναι ο πρώτος που τις εφραρμόζει.
    Αυτός ακολούθησε την πολιτκή της λασπολογίας και αυτός μιλάει για πολιτικές παρεμβάσεις γιατί αυτό ακριβώς έκανε ο ίδιος το δεύτερο γύρο.
    Ο Σμυρνιώτης έχει δείξει ότι έιναι πολιτικός άλλου επιπέδου και όσο και να βρίζει ο Κος Παυλής δεν πρόκειται να τον φτάσει ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...