Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι … ανεγκέφαλοι υποψήφιοι, το αθάνατο κλαρίνο και η έκπληξη που ετοιμάζουν οι «Έλλη…νες»!

Οι … ανεγκέφαλοι υποψήφιοι, το αθάνατο κλαρίνο και η έκπληξη που ετοιμάζουν οι «Έλλη…νες»!
Δεν στέγνωσε το … μελάνι του «Καληνύχτα Αρκαδία» για την ένταση που υποβόσκει ανάμεσα στα στρατόπεδα Σμυρνιώτη και Παυλή και ήρθε η ατάκα του Γιάννη: «Είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος»! Ενώ, μία μέρα πριν, ο Παυλής είχε μιλήσει για ανομίες που θα ελεγχθούν όταν έρθει στα … πράγματα!


Θυμηθείτε το! Ξεκινήσαμε από τις ανομίες και τους «επικίνδυνους» για να καταλήξουμε, που; Αν και κατακαλόκαιρο, η πόλη μπαίνει σιγά – σιγά (ίσως χωρίς να το καταλαβαίνει) σε μία διαμάχη που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Εμείς εδώ στο «Καληνύχτα» το έχουμε γράψει και θα το γράψουμε πάλι. Σε κάθε παράταξη υπάρχουν οι λογικοί, υπάρχουν και οι … ανεγκέφαλοι. Αν επικρατήσουν οι δεύτεροι, τα πράγματα είναι σκούρα. Θα δούμε περίεργες καταστάσεις. Μην πείτε ότι δεν προειδοποιήσαμε…

Λίγοι Αμερικάνοι έχουν έρθει αυτό το καλοκαίρι στην Αρκαδία. Αυτό συζητάνε σε όλα τα χωριά. Αν και τις τελευταίες μέρες άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους περισσότεροι ομογενείς. Δύσκολοι καιροί και για το δολάριο!

Τι ετοιμάζουν οι «Έλλη…νες»; Κάτι πολύ καλό! Μία εκπομπή γεμάτη … παράδοση και ένα πρόσωπο – έκπληξη που πολλές φορές έχει έρθει στην Αρκαδία, αλλά ποτέ δεν έχει μιλήσει στην κάμερα!

Θέλω να γίνω βουλευτής. Τι; Να βάλω υποψήφιος στις εκλογές; Μπα … προτιμώ τα δικαστήρια από την … κάλπη!

Τι γλέντι ήταν αυτό χθες το βράδυ στη Νεστάνη; Δεν έφτανε η πίστα να χωρέσει τον κόσμο που ήθελε να χορέψει τα τραγούδια της Πυργάκη, της Τσαμπά και του Νταβέλη! Αθάνατο … κλαρίνο!

Ποιες είναι οι λευκές περιοχές στην Αρκαδία που δεν μπορούν να δουν κανένα κανάλι; Τις ξέρει η Digea; Μπορεί να τις ανακοινώσει μία προς μία και να μας πει πότε θα δοθεί λύση στο πρόβλημα; Πότε; Όταν μπουν τοπικοί αναμεταδότες από τους δήμους; Κι αν δεν μπουν, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ξαναδούν τηλεόραση;

Δηλαδή, οι εκπαιδευτικοί που πήγαν στο Μισθό, τι αποτέλεσμα περίμεναν να είχε αη συνάντησή τους; Να τους πει ότι έκανε λάθος ο Υπουργός που έθεσε σε αργία την καθηγήτρια; Πλάκα κάνουμε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...