Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την «ένσταση Σμυρνιώτη»!

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την «ένσταση Σμυρνιώτη»!
-Γυρίσαμε από διακοπές και είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο ακόμα, αλλά οι εξελίξεις δεν μας αφήνουν σε .. ησυχία. Όλοι ρωτάτε και ξαναρωτάτε τι γίνεται με την ένσταση και πότε θα βγει η απόφαση για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης. Ναι, και για τη Μεγαλόπολη υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά η Τρίπολη συγκεντρώνει πάνω της τα περισσότερα φώτα!


-Λοιπόν έχουμε και … γράφουμε. Πρώτον, η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται από μέρα σε μέρα. Αρχικά, οι εκτιμήσεις ήταν ότι θα βγει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, αλλά φαίνεται ότι θα περάσουμε και το … δεύτερο δεκαήμερο.

-Όσοι λένε ότι ξέρουν πότε θα βγει η απόφαση, λένε μπούρδες. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι θα τη «φάμε» και αυτή την εβδομάδα, σίγουρα ότι θα πάμε για Παρασκευή. Κι αυτό όμως το μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

-Όποιον και να ρωτήσεις, θα σου πει ότι κερδίζει! Ρωτάς την πλευρά Σμυρνιώτη και σου λέει ότι με βάση τη νομοθεσία, δεν μπορεί να μην δικαιωθεί. Ρωτάς την πλευρά Παυλή και σου λέει «δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, προχωράμε κανονικά». Να κερδίσουν και οι δύο πάντως αποκλείεται…

-Κάποιοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να κάνει ορκωμοσία ο Παυλής πριν τελειώσει η ιστορία με την ένσταση; Το πράγμα είναι απλό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και μέχρι να εκδοθεί η δικαστική απόφαση, ισχύει η επίσημη ανακήρυξη του Πρωτοδικείου που έχει ανακηρύξει Δήμαρχο Τρίπολης, τον Δημήτρη Παυλή. Ο ίδιος λοιπόν προετοιμάζεται κανονικά να αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Σεπτεμβρίου. Και όπως είναι λογικό, η ορκωμοσία, γίνεται πιο πριν. Έτσι, λοιπόν την όρισε για 27 Αυγούστου.

-Αν αλλάξει κάτι με τη δικαστική υπόθεση, τότε θα δούμε τα νέα δεδομένα. Ως τότε όμως Δήμαρχος έχει εκλεγεί ο Παυλής.

-Η απόφαση μπορεί να βγει σήμερα, μπορεί και σε μία εβδομάδα. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Πάντως, αυτό που ακούγεται πιο έντονα από την πλευρά Σμυρνιώτη είναι ότι πάμε ξανά σε εκλογές με τη συμμετοχή όλων των συνδυασμών και με αποκλεισμό Παυλή! Δηλαδή, θα είναι υποψήφιοι οι συνδυασμοί Σμυρνιώτη, Τζιούμη, Τσιαμούλου, Γιαννούλη και Νικολάου, αλλά χωρίς τον Παυλή. Οι υποψήφιοι σε αυτούς τους συνδυασμούς θα είναι ακριβώς ίδιοι με τις προηγούμενες εκλογές. Δεν αλλάζει τίποτα. Ίδια ψηφοδέλτια. Μόνο ο Σμυρνιώτης θα έχει δύο αλλαγές για υποψήφιους που έχουν φύγει από τη ζωή…

-Σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνει κανονικά ο πρώτος γύρος και οι δύο πρώτοι θα πάνε σε επαναληπτικές εκλογές! Οι ημερομηνίες θα οριστούν από το δικαστήριο.

-Η πλευρά Παυλή από την άλλη δεν δείχνει να φοβάται τίποτα, λέει ότι δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα, ετοιμάζεται για την ορκωμοσία στις 27 και μάλιστα έστειλε προσκλήσεις!

-Ήδη, μάλιστα ο Παυλής έχει ξεκινήσει διερευνητικές συζητήσεις με εκλεγμένους της παράταξης του για να σχεδιάσει το μοίρασμα των ρόλων στη νέα δημοτική αρχή!

-Σε περίπτωση πάντως που κερδίσει ο Παυλής, τότε ο Σμυρνιώτης θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο σίγουρα θέλει μήνες για να βγάλει απόφαση.

-Ποιος θα γελάσει και ποιος θα .. κλάψει, δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε! Λίγη υπομονή και το σίριαλ θα τελειώσει…

8 σχόλια

  • paralias
    paralias Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 01:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι προεκλογικά τον είχα δει και εγώ τον Γιάννη… ΄΄κυκλοφορούσε στους δρόμους με έναν σταυρό στο χέρι΄΄ όντως έκανε τίμιο αγώνα.....!

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε όλη την Ελλάδά έχουν γίνει πάνω από 50 ενστάσεις σε δικαστήρια για αντίστοιχους λόγους .
    Ολοι δηλαδή είναι κακοί και μόνο ο Παυλής είναι καλός?

  • Μαρία
    Μαρία Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κος Παυλής έχει το μυαλό του από τώρα στις απευθείας αναθέσεις όπως ξέρει και τις έκανε και από το επιμελητήριο.
    Ο Σμυρνιώτης όσες δουλειές έδωσε τις έδωσε για να υποστηρίξει την τοπική αγορά γιατί στους μεγάλους διαγωνισμούς όπως είναι γνωστό κατεβαίνουν οι Αθηναίοι και τους παίρνουν.
    Ο Σμυρνιώτης έδωσε δουλειές σε όλους χωρίς κοματικά κριτήρια, χωρίς διακρίσεις και έγιναν όλα με νόμιμο τρόπο.
    Οι ανομίες για τις οποίες μιλάει ο Κος Παυλής είναι επικοινωνιακά τρυκ που χρησιμοποιεί συνέχεια.
    Γιατί εάν υπήρχαν ανομίες δεν πήγαινε στη δικαιοσύνη τόσο καιρό?
    Σαν αντιπολίτευση μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε έλεγχο ήθελε και να προσφύγει στα δικαστήρια.
    Αρα ή δε βρήκε τίποτα ή είναι συνένοχος και αυτός.

  • Νικος
    Νικος Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα.
    Κακός χαρακτήρας είναι ο Σμυρνιώτης που έκανε έναν τίμιο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα ή ο Παυλής που είχε βάλει όλα τα παπαγαλάκια του σε καφενεία και σε blog και έριχναν λάσπη κάθε μέρα?
    Γιατί νομίζετε ότι φοβάται ο Κος Παυλής την απόφαση του δικαστηρίου τώρα?
    Επειδή πολύ απλά φοβάται να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για όλα αυτά που έκανε στις εκλογές.

  • ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουστάρω πολύ αυτό διάστημα να βλέπω τον ΠΑΥΛΗ και ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ να ΦΙΛΑΝΕ κατουρημένες ποδιές για βοήθεια.- ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ να έχετε υπόψη σας ότι ο λαός είναι εξοργισμένος και εξαθλιωμένος. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.

  • PETROS
    PETROS Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σμυρνιωτης γνωρίζει από την αρχή ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα ΟΜΩΣ είναι ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ που θέλει να ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΑΚΟΜΗ!!!

  • katia
    katia Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    καλα εγω λεω οτι αν οντωσ κερδιζει ο παυλησ ο σμυρνιωτησ παλι θα τα μπλεξει.δεν μπορει να δεχτει την ηττα του δηλαδη και να φυγει με ψηλα το κεφαλι?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...