Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η καβάντζα αν γίνει .. η στραβή, το αλαλούμ με τη δικαστική απόφαση και ο «Άγιος» που δεν «μασάει»!

Η καβάντζα αν γίνει .. η στραβή, το αλαλούμ με τη δικαστική απόφαση και ο «Άγιος» που δεν «μασάει»!
Αστεράρα ολέ! Θα μας τρελάνει όλους αυτή η ομάδα! Το επόμενο βήμα είναι η έξοδος στο Champions League! Και δεν είναι τόσο μακριά αυτός ο στόχος…


Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Αστέρας είναι από τα ελάχιστα (για να μην πω το μόνο) που κάνει ένα Τριπολίτη να νιώθει υπερήφανος για την πόλη του (πλην της τεράστιας ιστορίας της, φυσικά)!

Τι συνέβη με την τοποθέτηση Χουζούρη στο ΕΠΑΛ Άστρους; Υπάρχει παρασκήνιο σε αυτή την υπόθεση, όπως ψιθυρίζεται σε εκπαιδευτικούς κύκλους ή όχι; Σχολείο στην Τρίπολη δεν υπήρχε για να πάει ο Χουζούρης;

Κουίζ - Ποιος δημοτικός παράγοντας αν οριστικοποιηθεί η … στραβή και μείνει ξεκρέμαστος έχει κάνει τα κουμάντα του για να μπει σε διευθυντική θέση; Την ταινία «Χτυποκάρδια στα θρανία» την έχετε δει;

Λυκουρέντζος: «Πνίγεται ο κόσμος. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τη βαριά φορολογία». Συγνώμη, αλλά τα ίδια δεν λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανήσυχο πνεύμα ο Ιερεμίας, πάλι θα ανοίξει μεγάλα μέτωπα! Αυτή τη φορά τα έβαλε με τους ομοφυλόφιλους και τους εβραίους. Τα λόγια του δεν τα «μασάει». Και παρότι γνωρίζει ότι δέχεται σκληρή κριτική, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, ούτε δειλιάζει. Λέει αυτό που πιστεύει ωμά και ανοιχτά!

Σαν τη γιορτή του Ψαρά στον Τυρό, πουθενά αλλού! Αν δεν έχετε πάει, να πάτε! Ψάρια για χιλιάδες κόσμο, φαγητά, κρασί, όλα δωρεάν και γλέντι με νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια, μέχρι το πρωί! Απίστευτη δουλειά ρίχνουν στον Τυρό για να ετοιμάσουν το γλέντι. Και όλα εθελοντικά και με πολύ μεράκι! Ραντεβού στις 29 Αυγούστου!

Αχ, λέτε να γίνει το … τρελό και να βγει η δικαστική απόφαση αφού ορκιστεί ο Παυλής; Μετά τις 27 Αυγούστου, δηλαδή; Και καλά να κερδίσει ο Παυλής, δεν αλλάζει κάτι; Αν η απόφαση λέει άλλα; Άλλος θα ορκιστεί και άλλος θα κυβερνήσει το Δήμο; Δεν περιγράφω άλλοοο!

Πως το είπε η άλλη; Σέξι είναι το μούσι των 3 ημερών...όχι των 3 ιεραρχών!!!!

4 σχόλια

  • Petros
    Petros Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    O Γιάννης τα καταφέρνει και στα δύσκολα.
    Το εχει αποδείξει και σα μηχανικός και σα δήμαρχος

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ....ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΩΡΑ!!!!

  • Δημοσθένης
    Δημοσθένης Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    O Γιάννης δεν είναι ανεπαγγελτος , έχει το τεχνικό του γραφείο.
    Το θέμα είναι ότι η Τρίπολη χάνει έναν καλό δήμαρχο και μηχανικό που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έκανε τόσα έργα και με τόσο δύσκολες συνθήκες.

  • paralias
    paralias Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει ο Γιάννης έχασε τις εκλογές να μην τον αφήσουμε και χωρίς δουλειά, κρίμα είναι, κάτι θα του βρουν να κάνει! .Αλλοίμονο από εμάς .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...