Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο … αήττητος «Μεγάλος», οι μυστικές εκλογές, οι εκπλήξεις της «Φωλιάς» και οι σχιστομάτηδες της Τρίπολης!

Ο … αήττητος «Μεγάλος», οι μυστικές εκλογές, οι εκπλήξεις της «Φωλιάς» και οι σχιστομάτηδες της Τρίπολης!
Ρε «καληνυχτάκηδες» δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι όταν θα έγραφα για τα ξώκοιλα θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Και η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι δεν έλεγαν όλοι για το ίδιο πρόσωπο. Καθένας είχε διαφορετική περίπτωση στο μυαλό του! Φαίνεται ότι τα .. ξώκοιλα μας έχουν περικυκλώσει στην Τρίπολη. Μαζί και τα … πατσόκιλα. Είμαστε για … πολλά κιλά δίαιτα σε αυτή την πόλη!


Από την Κυριακή, στρώστε χαλιά, κατεβάστε τα χειμερινά και ανάψτε τα τζάκια. Η θερμοκρασία θα κάνει μεγάλη βουτιά! Α, τώρα που έγραψα για τα τζάκια. Βάγγο, άσε την αιθαλομίχλη και τις μετρήσεις και ρίξε κανένα λουκάνικο στο τζάκι! Ξέρεις εσύ… Αλλά, μην τα φας όλα μόνος σου πάλι!

Φοβερός ο «Πετράν». Πάτωσε στις εκλογές της ΕΝΠΕ, έκανε πρόταση για υπερκομματικό Προεδρείο που την «γράψανε» κανονικά και τελικά εμφανίζεται ως ο μεγάλος νικητής. Ο «Μεγάλος» είναι … αήττητος, τελικά!

Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει η «Φωλιά του Κούκου» και φέτος το χειμώνα. Μεγάλα ονόματα της μουσικής θα περάσουν από την Τρίπολη και θα τραγουδήσουν τις επιτυχίες τους. Κάντε λίγη υπομονή και κλείστε τραπέζια!

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες έρχεται στους «Έλληνες»! Μία συνέντευξη που θα προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον! Δεν πάει το μυαλό σας, με τίποτα …

Ε,ε, έρχονται οι Κινέζοι στην Τρίπολη! Ετοιμάζουν … εξαγωγή της Ελληνικής τέχνης στην άλλη άκρη της γης! Και στην Τρίπολη εντόπισαν ένα μεγάλο ταλέντο. Που έχει αναγνωριστεί παντού στον κόσμο. Αλλά εδώ βρίσκει παντού κλειστές πόρτες …

Μα, καλά, εκεί στην ΕΛΜΕ δεν έπρεπε να ανακοινώσουν ότι έχουν εκλογές; Άλλη χρονιά, δεν θυμάμαι να μην έχει βγει καν ανακοίνωση πριν τις εκλογές; Μυστικό το κρατούσαν;

Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Καραλής έχει λάθος επικοινωνιακή τακτική. Από το να μην μάθαινε ο κόσμος ποτέ τίποτα για το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, καλύτερα ας μαθαίνει τα πάντα!

Τόσες φωτιές τα ξημερώματα σε κάδους της Τρίπολης; Όλες τόσο τυχαίες είναι; Ή μήπως κάποιοι έχουν βρει τρόπο να .. ξεφορτωθούν τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί στη γειτονιά τους;

2 σχόλια

  • γεια σου
    γεια σου Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    τι ακριβώς έκαναν ........... οι προηγούμενοι, το γνωρίζουμε όλοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !

  • Γιώτα
    Γιώτα Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι ότι ο Καραλής είναι μόνο επικοινωνία και από έργο τίποτα. Αρα καλύτεροι οι προηγούμενοι που έκαναν έργο και ας μην έβγαιναν κάθε μέρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...