Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιβεβαιώνεται το «Καληνύχτα Αρκαδία»: Αναβάλλεται η εκδίκαση της «ένστασης Σμυρνιώτη» - Θα οριστεί νέα ημερομηνία!

Επιβεβαιώνεται το «Καληνύχτα Αρκαδία»: Αναβάλλεται η εκδίκαση της «ένστασης Σμυρνιώτη» - Θα οριστεί νέα ημερομηνία!
Στις 19 Νοεμβρίου το «Καληνύχτα Αρκαδία» είχε αποκαλύψει πρώτο την πιθανή αναβολή της εκδίκασης της ένστασης Σμυρνιώτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, λόγω της αποχής των δικηγόρων. Γράφαμε τότε:
«Στις 27 Νοεμβρίου θα συζητηθεί στο Στε η ένσταση Σμυρνιώτη για τις δημοτικές εκλογές. Λέτε εκείνη την ημέρα να απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι; Δεν αποκλείεται …»
Η αποκάλυψη του «Καληνύχτα» φαίνεται να επιβεβαιώνεται, με το θέμα να ξεκαθαρίζει οριστικά στις 27 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα δηλαδή θα αποφασιστεί η αναβολή ή η εκδίκαση της υπόθεσης… Και επίσης, εκείνη τη μέρα, θα οριστεί νέα ημερομηνίας εκδίκασης, εφόσον υπάρξει αναβολή.

15 σχόλια

  • Αγανακτισμενος
    Αγανακτισμενος Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαλιστα.....Δεν μπορω να βλεπω μηδενικα να σχολιαζουν εδω μεσα :ψηφησα και εγω παυλη αλλα μεχρι τωρα δεν ειμαι εικανοποιημενος.....
    Και εμεις τι φταιμε ρε ζωα????Ρε κολοτουμπες...???Πληρωνουμε την ηλιθιοτητα σας το καταλαβαινετε αυτο????
    Ο Παυλης το μονο που προβλημα ειναι για το τι ωρα θα κλεινουν οι καφετεριες....Και φταιτε και εσεις σ αυτο....Μας τα κανατε μαρουλια τοσο καιρο αυτο ηταν το προβλημα σας.....Τωρα που τα παιδια σας θα μεινουν χωρις δουλεια να δω τι θα λετε ομως....Θα κανει και δρομο την Δελληγιαννη....Αυτο δεν σας νοιαζει....Το οτι εχουν βαλθει να ριμαξουν το παλιο και φημισμενο πεζοδρομο δεν θα σας νοιαζει....Καταπιατε ομως τη τσιμεντοπλατεια της Πετρινου Παυλακια Τριπολιτσιωτες....Εσεις καταστρεψατε αυτη τη πολη....Εσεις και οι ομοιοι σας που μας γυριζετε χρονια πισω....Ολες οι πολεις της Πελοποννησου πανε μπροστα....Και εμεις ακομα παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας σπιτια μας για να παμε μια βολτα στο κεντρο.....Κοντευουμε να φαμε τα ιδια μας τα σκουπιδια.....Για ολα αυτα τι λετε???Θα βγειτε να απολογηθειτε ποτε για τα εγκληματα που εχετε κανει στην ιδια σας την πολη???Σας εφταιγε ο Αστερας....Σας εφταιγαν οι καφετεριες....Σας εφταιγαν τα ALEX PAK που κλεισατε για να διατηρηθουν τα μπαλακομαγαζακια σας και να ρημαζετε το κοσμο με το μονοπωλειο που κανετε....Σας φταιε και το JUMBO που θα πουλαει τσαμπα....Σας εφταιγε ο ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ που ηθελαν να φτιαξουν ξενοδοχεια εμπορικα κεντρα και γηπεδο ενω παραλληλα επρεπε να κανουν κομβο στην Εθνικη....Σας εχοχλησαν ολοι αυτοι που ηθελα να μας δωσουν ενα χερι βοηθειας.....Για να ζησετε εσεις ηρεμοι οσα χρονακια σας μενουν.....Και να πεθανουμε εμεις απο καρκινο με τα χαλια αυτης της πολης.....

  • Πάνος
    Πάνος Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να βγει κανένας Δήμαρχος με 35 ψήφους διαφορά κα με χιλιάδες παρανομίες δεν τιμά ούτε τον ίδιο , ούτε την πόλη.

  • Γιώτα
    Γιώτα Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως εάν ο Παυλής γλιτώσει το ΣΤΕ για το θέμα των εκλογών , σίγουρα δε θα μπορέσει να το γλιτώσει για θέματα παρανομιών που πέφτει καθημερινά.

  • Βιρνα
    Βιρνα Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιανκο ειναι πολλα τα 555555 χρονια σε καταλαβαίνω απολυτα!!! Μεχρι τότε πλυνε κανά τζαμι για να βγει το μεροκάματο για να επιβιώσεις

  • antvnis
    antvnis Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΣ! -ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ !!!!ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

  • Γιάγκος Δράκος
    Γιάγκος Δράκος Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βίρνα, δεν τραβάς να πλύνεις 'κανα σώβρακο και άσε τις εξυπναδούλες...Έχεις μπουγάδα και λάντζα...Τις πολιτικές κουβέντες άστες για τα μεγάλα παιδάκια που τις ξέρουν καλύτερα...Στη φασίνα, γρήγορα! Ουστ! Φασίνα, κατίνα!

  • G
    G Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΄΄ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ?

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΟ & ΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019+ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΡΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!

  • ποπη
    ποπη Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, ακόμα και μετά από αναβολή. Αν και ψήφισα Παυλή, δε νιώθω ικανοποίηση ως τώρα... όλα τα κακά τα επιρρίπτει στον προηγούμενο, κανένα καλό ως τώρα? Δε θα έπρεπε να κοιτάει μπροστά;;; Μακάρι να έχω άδικο...

  • ΒΙΡΝΑ
    ΒΙΡΝΑ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ???? ΕΕΕΕΕΕ??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ??? Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???
    ΓΙΑΓΚΟ........ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!

  • meri
    meri Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα δικαστήρια υπάρχουν για να επιλύουν τις διαφορές μας. Αφήστε τα λοιπόν να κάνουν τη δουλειά τους. Οι Παυλικοί ας κλείσουν το στοματάκι τους, αφού όπως ισχυρίζονται δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! Κάθε φορά που μιλάνε, μυρίζει μπόχα. Μπόχα μύριζε και η ανακήρυξη του συνδυασμού τους. Το ΣτΕ ΟΦΕΙΛΕΙ να το διαπιστώσει και να αποφασίσει αναλόγως.

  • Πανος
    Πανος Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Παυλής προκαλεί γέλια γιατί παράνομα κέρδισε τις εκλογές και καθημερινά παρανομεί και τώρα στον δήμο και στο θέμα των σκουπιδιών, και στις αναθέσεις και στους ειδικούς συμβούλους και.και...και...

  • Σώστης
    Σώστης Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη το καλοκαίρι του 2019 θα εκδικαστεί η δική σου υπόθεση!!!!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ.Σμυρνιώτη πλησιάζει ο Μάιος του 2019 οπότε θα γίνουν εκλογές και θα τα πούμε!!!!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΝΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΕΛΙΑ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...