Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η εκλογική υΣτΕρία, το «γαλάζιο» νεύμα, η αλήθεια για τα σκουπίδια και η αστυνομία … μόδας!

Η εκλογική υΣτΕρία, το «γαλάζιο» νεύμα, η αλήθεια για τα σκουπίδια και η αστυνομία … μόδας!
Ποιες εθνικές εκλογές; Αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο ΣτΕ μπας και αποφασίσει επαναληπτικές δημοτικές εκλογές και … τρέχουμε και δεν φτάνουμε!


Σήμερα, θα εκδικαστεί η ένσταση Σμυρνιώτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και περίπου σε 1-1,5 μήνα θα βγει η απόφαση! Και ή δεν θα αλλάξει τίποτα ή θα ξαναβγάλουμε τις κάλπες από τα υπόγεια!

Δηλαδή, ο Διδασκάλου και ο Αγγελάκας που διορίστηκαν «αποκεντρωμένοι» από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ υποχρεώνουν τη Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ να δεχτούν τα σκουπίδια της Τρίπολης στη Φυλή. Μάλιστα … Εμείς, ως Τρίπολη, θέλουμε να ξεβρομίσουμε, αλλά πραγματικά πιστεύει κανείς ότι μπορεί να υλοποιηθεί μία τέτοια απόφαση;

Μεγάλη μάχη θα γίνει στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής για τα σκουπίδια. Θέμα συζήτησης δεν προβλέπεται, αλλά … θα γίνει! Λάβετε θέσεις!

Πριν τις εκλογές ο γιατρός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχαριάς έλεγε ότι τα σκουπίδια της Τρίπολης πρέπει να βρεθεί τρόπος να απομακρυνθούν διότι πράγματι υπάρχει ζήτημα για τη δημόσια υγεία. Πλέον, το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση. Έφτασε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις …

Ακόμα κι αν έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο Σμυρνιώτης για τα σκουπίδια, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι και επί των δικών του ημερών ζήσαμε ημέρες … φρίκης στην πόλη με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας… Ό,τι δηλαδή συμβαίνει και τώρα…

Τι γίνεται ρε παιδιά; Πέντε Αρκάδες στην Κυβέρνηση Τσίπρα; Τελικά, όλοι οι Έλληνες … Αρκάδες είναι και δεν το ξέρουν, τελικά!

Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ αφοπλίσει την αστυνομία, αλλά σίγουρα πρέπει να συστήσει αστυνομία … μόδας και μάλιστα γρήγορα! Και να ξεκινήσει από την Πρόεδρο … Ζωή!

Αν συνεχιστεί λίγο ακόμα αυτή η «κοιλιά» του Αστέρα, βλέπω σύντομα να έχουμε αλλαγές. Ήδη, ο κόσμος είναι στα … κάγκελα!

Και γιατί να μην γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας; Δηλαδή είναι καλύτερη η Φώφη και ο Λοβέρδος; Δεν το κατάλαβα …

Ένα … νεύμα περιμένουν οι «Καραμανλικοί» στην Αρκαδία για να ανέβουν στα κάγκελα! Είναι … πυρ και μανία και αν ανοίξουν το στόμα τους, θα πουν πολλά!

2 σχόλια

  • 3town rapper
    3town rapper Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν καταλάβουν κάποια στιγμή τι έκαναν αυτοί που ψήφισαν το πουλέν του Αντώνη θα είναι αργά...Στα κάγκελα και περιμένουμε!

  • kitrolemonitsa@yahoo.com
    kitrolemonitsa@yahoo.com Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 01:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ....,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...