Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ραγισμένο γυαλί, η πόλη του Freddo, η διάσημη πλατεία και η δίαιτα στο «παρά πέντε»!

Το ραγισμένο γυαλί, η πόλη του Freddo, η διάσημη πλατεία και η δίαιτα στο «παρά πέντε»!
Πως περνάτε «καληνυχτάκηδες»; Πάλι ξεκινήσατε δίαιτα στο «παρά 5» για να μπορέσετε να βγείτε στην παραλία; Μήπως είναι αργά;


Μέσα στην … καρδιά του τον έχει τον Τσιαμούλο ο Πετράν! Μπορεί να μην είπε το όνομά του, αλλά στο Δημοτικό Ραδιόφωνο … γενναίες 14! Που είναι οι παλιές αγάπες ανάμεσά τους; Τι συνέβη και ράγισε το γυαλί;

Πάντως και ο Νικόλας του έχει … σούρει πάρα πολλά! Πιο σκληρή κριτική στον Τατούλη, έχει κάνει άλλος; Ίσως μόνο ο άλλος Νικόλας. Ο Γόντικας, ντε!

Το πιο δύσκολο πράγμα στην Τρίπολη είναι να βρεις ελεύθερο τραπεζάκι σε καφετέρια, σε ώρα αιχμής! «Έπηξε» στην ανάπτυξη αυτή η πόλη! Ανάπτυξη του … Freddo!

Ο Κώστας Ζαχαριάς έκανε ερώτηση για την έλλειψη προσωπικού στο ΙΚΑ Τρίπολης. Εντάξει, γιατρέ … Τώρα, το … έλυσες το πρόβλημα!

Αν δεν έβγαινε και κανένα πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, πως θα γέμιζαν τα βουλευτικά και τα κομματικά γραφεία στην Τρίπολη. Τον υπόλοιπο χρόνο, μύγες βαράνε! Αναδουλειές!

Προς την Αστυνομία: Αφού ανακοινώσατε ποια δρομολόγια θα κάνει η κινητή αστυνομική μονάδα στην Αρκαδία, πείτε και τις ώρες για να το ξέρουν οι … ενδιαφερόμενοι! Μην πάνε να κλέψουν οι άνθρωποι και πέσουν επάνω σας!

Ο Μανουσάκης από όλες τις πλατείες της Ελλάδας, διάλεξε για τα γυρίσματά του, την κεντρική πλατεία της Τρίπολης! Ας το εκτιμήσουμε λίγο … Είναι μεγάλη διαφήμιση για την πόλη.

Απόφαση για την προσφυγή Σμυρνιώτη, βγήκε. Απόφαση για την προσφυγή Μπούρα, στη Μεγαλόπολη, επίσης βγήκε. Με εκείνη την προσφυγή του Νικόλα του Γιαννακόπουλου, τι γίνεται ρε παιδιά;

Οι μεγαλύτεροι ευεργέτες της Πάτρας είναι από την Αρκαδία! Εγώ, σας το έχω πει. Όλοι οι Έλληνες, Αρκάδες είναι. Απλώς άλλοι το γνωρίζουν κι άλλοι το .. αγνοούν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...