Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το αεροδρόμιο που … αχνοφαίνεται, τα σκυμμένα κεφάλια και οι … κλοτσιές της Στεμνίτσας!

Το αεροδρόμιο που … αχνοφαίνεται, τα σκυμμένα κεφάλια και οι … κλοτσιές της Στεμνίτσας!
Να ‘μαστε πάλι, εδώ! Μάς πεθυμήσατε και είπαμε να κάνουμε … επανεμφάνιση! Θα ξεκινήσουμε με λίγο χιούμορ, για να αρχίσει καλά η εβδομάδα και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουμε τα … αγαπημένα σας κους – κους!
 
Ο Βλάσης με άλλους βουλευτές και ευρωβουλευτές ζητούν σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ηλεκτρονικά μη σταλεί η πρόσκληση παιδιά και τρέχουμε πάλι. Γιατί άμα το πάτε έτσι, όχι κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ούτε ομάδα για βόλεϊ δεν θα φτιάξετε!
 
Είμαστε για .. κλοτσιές! Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας γυρίζει την Ευρώπη και μαζεύει όλα τα βραβεία και την ίδια ώρα η Κυβέρνηση την έχει αφήσει χωρίς προσωπικό! Γεια σου, Υπουργάρα Παιδείας!
 
Πολλά σκυμμένα κεφάλια από νεοδημοκράτες το πρωί της Κυριακής, στην Τρίπολη. Τι να πουν οι άνθρωποι γι’ αυτό το ρεζιλίκι; Άλλοι φταίνε, άλλοι απολογούνται …
 
Βροχερό ήταν το Τουμπίτσι στη Γορτυνία. Το κοιτώ και αναρωτιέμαι Toυ – μπίτσι or not του-μπίτσι, ιδού η απορία!
 
Έρχονται ραβασάκια της εφορίας σε φορολογούμενους Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι, μπας και σωθούμε!
 
Οδυσσέας: "Όσοι έχουν στο μυαλό τους να μας απορροφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να το ξεχάσουν"! Το ότι τους απορρόφησε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και έγινε ΣΥΡΙΖΑ δεν τους πειράζει; Τι να πεις!
 
Αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Θα δούμε τι θα κάνουμε με το αεροδρόμιο της Τρίπολης...». Ό,τι κάνουν και με το Μετρό στη Θεσσαλονίκη, κύριε υπουργέ μου. Θα το δούμε να … αχνοφαίνεται!
 
Αυξάνονται τα ποσοστά παχυσαρκίας στον πληθυσμό στην Αρκαδίας. Άκου τι λέει, φήμες! Εμείς εδώ τα τρώμε όλα στον «ατμό» και φεύγουμε! Ένα κιλό γουρουνόπουλο, σε δυο λεπτά! Στον «ατμό» μιλάμε!
 
27 «ανοιχτές» θέσεις εργασίας στην Αρκαδία! Κλειστέ τις, θα πουντιάσουμε!
 
Θυμηθείτε το! Το αεροδρόμιο στην Τρίπολη θα γίνει, ταυτόχρονα με το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων στην Κορινθία. Έτσι, αρχηγέ;
 
Άδεια 2 ημερών δικαιούνται οι δημόσιο υπάλληλοι που θα δώσουν αίμα στην Τρίπολη. Κατάλαβα σαν τα … μαρούλια θα πέφτουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Θα γεμίσουν οι καφετέριες με πορτοκαλάδα και κουλουράκι!
 
138 «μαϊμού» cd και dvd κατάσχεσε η αστυνομία στην Αρκαδία! Πέγκυ Ζήνα είχε; Πάολα; Παντελίδη; Α, δεν ψωνίζω!

1 σχόλιο

  • σας δουλεύει  ρε  ξυπνάτε
    σας δουλεύει ρε ξυπνάτε Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι σχέση μπορεί να έχει το μετρό της Θεσσαλονίκης με το αεροδρόμιο της Τρίπολης ? ¨Το αεροδρόμιο έχει δοθεί με υπουργική απόφαση στην περιφέρεια Πελοποννήσου στον κυριο Τατούλη ( εδώ γελάνε ) ! Είδατε καμιά με΄λέτη είδατε καμια κινητικότητα από μεριας του , μονο λογια. Τωρα μας φταίει ο υπουργός για τις Τατουλόφουσκες ! Ρε κουτόχορτο που μασαει η κοινωνία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...