Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ολοταχώς για την κορυφή του «Voice» οδεύει η Άννα Μαρία από την Τρίπολη! (vd)

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε πάλι από τη φωνή της Άννας Μαρίας Μπιλίδα από την Τρίπολη και με τις ψήφους του, την έστειλε στην 3η φάση των live του μουσικού διαγωνισμού του Voice!
Διαβάστε περισσότερα...

Σεισμός κοντά στην Ύδρα … ταρακούνησε την Τρίπολη!

Για σεισμική δόνηση που σημειώθηκε με επίκεντρο 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ύδρας, στις 11.08 το βράδυ της Παρασκευής (4/4/2014) κάνει λόγο το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο.
Διαβάστε περισσότερα...

Εύστοχη πρόταση από τον Τσιαμούλο - Προτείνει όριο δύο θητειών για τον Δήμαρχο και τριών για τους δημοτικούς συμβούλους!

Πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα της αδιαφάνειας των στεγανών και της απουσίας συμμετοχής νέων ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρουσίασε δημόσια στο ραδιοφωνικό σταθμό
Διαβάστε περισσότερα...

Οι … πεθαμένοι υποψήφιοι, ο άφαντος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και τα πανάκριβα εκλογικά κέντρα!

- Όλοι αυτοί που λένε ότι θέλουν να γκρεμίσουν το ¨σύστημα Τατούλη", έχουν ...μπουλντόζες; Κατεδάφιση χωρίς "μηχανήματα" δε γίνεται να τους πείτε. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Επικίνδυνη η μεταφορά της Πυροσβεστικής εκτός Μεγαλόπολης!

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς κατέθεσε με αναφορά του Υπόμνημα του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα σχετικά με πιθανή απομάκρυνση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτός Μεγαλόπολης και εγκατάστασής της σε περιοχή που απέχει 10-15 χλμ από την πόλη, πιθανότητα που ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών και για την άμεση παρέμβαση στο Ενεργειακό Κέντρο της ΔΕΗ (ΑΗΣ Μεγαλόπολης).
Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντική η λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου Τρίπολης για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στην Πελοπόννησο!

Το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και οι νέες δυνατότητες προώθησής του στη Ρωσική αγορά ήταν το αντικείμενο της ελληνορωσικής συνάντησης που διοργάνωσε στο Λουτράκι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο και στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι tour operator της ρωσικής αγοράς, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, καθώς και επαγγελματίες από την περιοχή της Κορινθίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

«Νέα στοιχεία στον Ρακιντζή για διερεύνηση έργων της Περιφέρειας στα οποία εμπλέκονται οι κατασκευαστικές της οικογένειας Τατούλη»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος παρέδωσε σήμερα τον δεύτερο φάκελο στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κύριο Λ.Ρακιντζή με συμπληρωματικά στοιχεία για συγκεκριμένα έργα της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στα έργα αυτά εμπλέκονται με είτε και άμεσα είτε με υπεργολαβίες κατασκευαστικές εταιρείες που ιδιοκτησιακά ανήκουν στην οικογένεια Τατούλη. Τα έργα αυτά καθώς και τα στοιχεία του 1ου φακέλου που έχουν παραδοθεί στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ο Θανάσης Πετράκος ζήτησε να διερευνηθούν άμεσα .
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...