Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να παραμείνει η Πυροσβεστική στη Μεγαλόπολη;

Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να παραμείνει η Πυροσβεστική στη Μεγαλόπολη;

Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρώτη φορά που ακούστηκε το ενδεχόμενο να φύγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Μεγαλόπολη και να στεγαστεί κάπου αλλού.


Στο διάστημα αυτό μάθαμε ότι τελικά η Πυροσβεστική θα πάει στα κτίρια του ΜΟΡΕΑ στα διόδια της Βελιγοστής.

Τον Οκτώβριο του 2013  είχαμε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης ότι θα στεγάσει την Πυροσβεστική στα κτίρια του Κτηνιατρίου και του χώρου της αίθουσας που συνεδρίαζε παλιά το Δ.Σ. Παράλληλα αρκετές φορές έχει γίνει συζήτηση στο συμβούλιο για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας πριν λίγο καιρό δήλωσε ότι νόμιζε ότι είχε λυθεί το θέμα και πως θα βοηθήσει να παραμείνει η Πυροσβεστική στην Μεγαλόπολη.

Ευτυχώς διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο και μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να γίνει καμία μετακίνηση αλλιώς η πυροσβεστική θα είχε ήδη φύγει!

Ρωτάμε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων αλλά και τους καινούργιους εκλεγμένους. Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε και ποιες ενέργειες έχουν γίνει για να στεγαστεί η Πυροσβεστική εκεί που λέει η απόφαση;  Υπάρχουν καθυστερήσεις και γιατί;

Ρωτάμε τον κ. Γιαννακούρα , τι ενέργειες έχει κάνει από την πλευρά του;

Το διάστημα μέχρι να λήξει η καλοκαιρινή περίοδος είναι μικρό και σίγουρα σε 2 μήνες αν δεν έχει γίνει τίποτα η Πυροσβεστική θα φύγει. Και τότε δεν θα πρέπει να μας φταίει η κακή Κυβέρνηση αλλά η ευθύνη θα είναι δική μας , εδώ στην περιοχή μας!!

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα συνεχίσει να κρατάει το θέμα στην επικαιρότητα μέχρι κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει τι γίνεται.

Πηγή - www.kafeneio-megalopolis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...