Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια του Ακόβου (vd)

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια του Ακόβου (vd)
Ένταση είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης , αντεγκλήσεις μεταξύ των συμβούλων και αποχωρήσεις των 2 αντιπολιτεύσεων. Αφορμή η υπόθεση των τρυπημένων ψηφοδελτίων στον Άκοβο και όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.


Συγκεκριμένα πριν το σώμα μπει στα θέματα ημερήσιας διάταξης ο Γιάννης Φουσέκης πήρε τον λόγο και ζήτησε να συζητηθεί ένα θέμα που αφορούσε 2 προτάσεις του.

Η πρώτη ήταν να καταδικάσει το Δημοτικό Συμβούλιο τα όσα έγιναν στην εκλογική διαδικασία στον Άκοβο με τα τρυπημένα ψηφοδέλτια και η δεύτερη να παρθεί απόφαση να γίνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να εξεταστεί , να διαλευκανθεί και αν αποδοθούν ευθύνες σε όσους έχουν κάνει το τρύπημα των ψηφοδελτίων.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Μπούρας πήρε τον λόγο και δήλωσε έκπληκτος από την πρόταση του κ.  Φουσέκη και ότι το συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα. Στην συνέχεια έγινε ψηφοφορία για το αν θα συζητηθεί το θέμα η όχι και τελικά με την άρνηση των συμβούλων της παράταξης του κ. Μπούρα το θέμα δεν μπήκε καν για συζήτηση!

Υπέρ ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων.

Στην συνέχεια οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι και καταγγέλλοντας ότι ο κ. Μπούρας θέλει να κουκουλώσει το θέμα. Επικράτησε μεγάλη ένταση και τελικά οι εναπομείναντες σύμβουλοι της συμπολίτευσης  και ο κ . Παγανός , παρέμειναν στην αίθουσα και συνέχισαν το συμβούλιο.
Δείτε στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης όλα όσα έγιναν…
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...