Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Εισαγγελία της Τρίπολης ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης – Κατέθεσε μήνυση για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια (vd)!

Στην Εισαγγελία της Τρίπολης ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης – Κατέθεσε μήνυση για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια (vd)!
Λίγα 24ωρα μετά την επίσημη ανακήρυξη των εκλογικών αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο της Τρίπολης, η νέα δημοτική αρχή της Μεγαλόπολης προχώρησε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς προς την εισαγγελία για το γνωστό θέμα των τρυπημένων ψηφοδελτίων στο Άκοβο.


40 ψηφοδέλτια της παράταξης του Διονύση Παπαδόπουλου βρέθηκαν τρυπημένα, μια ενέργεια που χαρακτήρισε ο ίδιος σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως "δολιοφθορά".

Για το λόγο αυτό η νέα δημοτική αρχή θεώρησε χρέος της να κινηθεί νομικά, «καθώς αυτή η ενέργεια είναι πολιτικά απαράδεκτη και δεν πρέπει να μείνει στο αρχείο», όπως ειπώθηκε.

Όσον αφορά το ζήτημα των ενστάσεων, ο Δ. Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "όποιος ενίσταται για οτιδήποτε, πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη, με ενδιαφέρει η κοινωνική και πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνει η ηττημένη παράταξη, να διχάσει με μια ενέργεια που έρχεται σαν επακολούθημα μιας κακόβουλης ενέργειας δολιοφθοράς".

Επιπλέον υποστήριξε ότι "άλλοι είναι αυτοί που επενδύουν πάνω σε κακόβουλες ενέργειες τρίτων, επενδύουν πολιτικά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά και να αποκομίσουν κάποια πολιτικά οφέλη".

Τέλος, τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή δεν θα αναλωθεί σε δικαστικούς αγώνες, αλλά θα προχωρήσει σε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, τον ίδιο τον περιφερειάρχη και τον απερχόμενο δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα, για τα θέματα που απασχολούν το λεκανοπέδιο.
Δείτε τι δήλωσε ο Διονύσης Παπαδόπουλος μετά την κατάθεση της μήνυσης στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που βρέθηκαν στο δικαστήριο της Τρίπολης.
Ακολουθεί το βίντεο.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...