Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεγαλόπολης και οι διαρροές...

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Μεγαλόπολης και οι διαρροές...
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης οι νέοι αντιδήμαρχοι στην Μεγαλόπολη. Τα ονόματα των συμβούλων που ακούγονται είναι πλέον γνωστά σε όλη την πόλη , καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα υπάρχουν μεγάλες διαρροές  – και – από μέσα από το Δημαρχείο σχετικά με τις επιλογές που έχει κάνει ο νέος Δήμαρχος Διονύσιος Παπαδόπουλος.
Απόψε λοιπόν τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης , οι 4 αντιδήμαρχοι που θα ανακοινωθούν αύριο είναι οι εξής..
Αντιδήμαρχος στον τομέα των έργων θα είναι ο Νότης Βλασόγιαννης(έμμισθος) , αντιδήμαρχος στον τομέα καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών ο Ιωάννης Μπάζιος (έμμισθος) , Αντιδήμαρχος στην Ενότητα Φαλαισίας θα είναι ο Νικήτας Τζιούβελης(άμισθος) και τέλος Αντιδήμαρχος στην Ενότητα Γόρτυνος θα είναι ο Δημήτρης Γιώτης (άμισθος).Επίσης στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο θα προκύψουν και τα μέλη στην Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του  Δήμου , τα καθώς επίσης και στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μεγαλόπολης , στην Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης και της Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. της ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...