Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αναπληρωτή του και εντεταμένο σύμβουλο όρισε με αποφάσεις του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Αναπληρωτή του και εντεταμένο σύμβουλο όρισε με αποφάσεις του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Με απόφασή του, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος ορίζει αναπληρωτή του Δημάρχου, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τον κ.
Μπάζιο Ιωάννη του Παναγιώτη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Κυκλοφοριακού.
 
Mε άλλη απόφαση, ορίζει με ρητή εντολή του το δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, Δάρρα Αθανάσιο του Βασιλείου ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Μεγαλόπολης και αναθέτει σε αυτόν χωρίς αμοιβή την εποπτεία και συντονισμό δράσεων όπως αναλύονται παρακάτω:
Σχεδιάζει, εισηγείται και μεριμνά για την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους. Περιλαμβάνονται πολιτικές, προγράμματα και δράσεις όπως:
α) Κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων (δημοτικά γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα και δημοτικοί χώροι άθλησης).
β) Προώθηση και εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.
Η άσκηση των αρμοδιοτήτων του εντεταλμένου Συμβούλου θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.
Σε κάθε περίπτωση τον απόντα ή κωλυόμενο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο αναπληρώνει ο Δήμαρχος, ενώ η άσκηση οποιασδήποτε από τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες, προϋποθέτει την κοινοποίηση των σχετικών διοικητικών πράξεων στο γραφείο του Δημάρχου.
Β. Εξουσιοδοτείται ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την υπογραφή των σχετικών με τα θέματα που του ανατίθενται, εγγράφων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...