Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις Βρυξέλλες θα συζητηθεί σήμερα το θέμα κατασκευής ΧΔΒΑ στη Μεγαλόπολη

Στις Βρυξέλλες θα συζητηθεί σήμερα το θέμα κατασκευής ΧΔΒΑ στη Μεγαλόπολη
Το θέμα της ίδρυσης και κατασκευής Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων στα ορυχεία της Μεγαλόπολης θα συζητηθεί σήμερα  Πέμπτη 16 Απριλίου στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Αφορμή είναι μια προσφυγή – αναφορά που έχει κάνει ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας.

Στις Βρυξέλλες καλέστηκε και θα μεταβεί αντιπροσωπεία του Δήμου Μεγαλόπολης για να παραστεί και να παρέμβει στην συζήτηση, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Χίνη και τους συμβούλους κ.κ. Τσιριγώτη και Φουσέκη.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα μεταδώσει ζωντανά την διαδικασία σήμερα Πέμπτη από τις 18.30 το απόγευμα, για να μπορούν όλοι να δουν και να ακούσουν από πρώτο χέρι όλα όσα θα συζητηθούν.

Η συνεδρίαση περιλαμβάνει βέβαια και άλλες υποθέσεις , η δική μας είναι η 19η στην σειρά από 71 θέματα, οπότε υπολογίζουμε ότι η μετάδοση του δικού μας θέματος θα είναι στην αρχή της μετάδοσης.

Συγκεκριμένα ο πίνακας αναφέρει:
____________________________________________________________

19 421.179/REV. V CM Petition 0978/2008 by Dionysios Papadopoulos (Greek), on behalf of the Megalopoli municipal council, on non-compliance by the Greek authorities with EU waste disposal criteria and procedures in connection with the projected landfill site near Megalopoli in the Peloponnese region of Greece (in the presence of the petitioners) (in the presence of a representative of the Greek Ministry of Reconstruction of Production, Environment and Energy)
____________________________________________________________

Με νεότερη δημοσίευση μας θα σας ενημερώσουμε για την μετάδοση.

δείτε το σχετικό άρθρο μας από την επίσκεψη Ευρωβουλευτών στην Μεγαλόπολη ΕΔΩ

Για όσους θέλουν να ενημερωθούν για όλη την εξέλιξη του θέματος , το Καφενείο της Μεγαλόπολης σας παρουσιάζει όλα τα έγγραφα με το ιστορικό της υπόθεσης.

kafeneio-megalopolis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...