Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέφι και χορός στο γλέντι του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης στον Άι-Θανάση (vd)

Κέφι και χορός στο γλέντι του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης στον Άι-Θανάση (vd)
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το γλέντι που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης στον χώρο του εξωκλησιού του Άι-Θανάση σε ένα μαγευτικό τοπίο έξω από την πόλη της Μεγαλόπολης, την Κυριακή 17 Μαΐου.
Πολύς κόσμος τόσο από την Μεγαλόπολη, όσο και από τα γύρω χωριά αλλά και από άλλα μέρη της Αρκαδίας βρέθηκε στο χώρο, διασκέδασε και χόρεψε με ζωντανή ορχήστρα. Τα φαγητά και τα ποτά κερασμένα όλα από το Σύλλογο.
Η εκδήλωση, όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Αντώνακας έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στις προθέσεις τους είναι κάθε χρόνο να γίνεται και καλύτερη....Ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωσή τους. Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση βρέθηκαν και Πρόεδροι άλλων εμπορικών συλλόγων, όπως της Σπάρτης.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, που τιμά κάθε χρόνο την εκδήλωση του Συλλόγου, αλλά και η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, που όπως είπε είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε στην εκδήλωση και συνεχάρη τον Σύλλογο για την ωραία διοργάνωση.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μεγαλόπολης καθώς και οι πολιτευτές Γιώργος Αθανασόπουλος και Νίκος Αντζινάς.
Δείτε βίντεο με τους χαιρετισμούς και το γλέντι...

 

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...