Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης

Τα νέα του Συλλόγου Ζώνης Μεγαλόπολης
[#] Την Δευτέρα 2 Μαϊου 2016, στην αίθουσα το Συλλόγου μας στ’ Αλώνια έγινε η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2016-2018. Τα παριστάμενα στη Συνέλευση μέλη μας, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να ζητήσουν διευκρινήσεις για θέματα του Σωματείου μας. Ψηφίστηκε επίσης από όλους, λόγω της οικονομικής κρίσης, η μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών από τα 20 στα 10 ευρώ + 5 ευρώ για όσους εγγράφονται από δω και στο εξής ως νέα μέλη. 5 ευρώ είναι η συνδρομή για τους νέους έως 18 ετών, τους φοιτητές και τους ανέργους. Διαγράφονται όλες οι οφειλές των μελών μας των παρελθόντων ετών και γίνεται κάλεσμα επανεγγραφής τους στον Σύλλογο για το 2016.
Άψογα διεξήγαγαν την εκλογική διαδικασία οι συμπατριώτες μας – μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής κ. κ. Χριστίνα Μπαϊλού – Λαμπροπούλου, Χριστίνα Ι. Σιαμπάνου και Σταύρος Γ. Σιαμπάνος, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία που έγινε κατά την πρώτη του Συνεδρίαση στην αίθουσα στ’ Αλώνια, με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος η ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Αντιπρόεδρος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Γραμματέας η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, Ταμίας η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΛΗ και Μέλος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Την Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ. ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ.
[#] Όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τους τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές. Βασικός στόχος είναι η συνεργασία ανάμεσα στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η καλύτερη επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου μας, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για τον σκοπό αυτό: διαδίκτυο, ιστοσελίδα Σωματείου, κατ’ ιδίαν επαφές κ.λπ. Η Πρόεδρος ανέφερε με την ευκαιρία ανάληψης του νέου Δ. Σ.: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Ο Λόγος πολλών μαζί, συνεργασία, ενότητα, ομαδικό πνεύμα, δημοκρατία, πολυφωνία, προσφορά. Ο καθένας ξεχωριστά είναι μοναδικός, διαφορετικός, αλλά μόνος. Είναι όλα λίγα. Όλοι μαζί όμως είναι κάτι πιο δυνατό. Η συμμετοχή είναι δικαίωμα όλων. Με την συμμετοχή γινόμαστε πιο δυνατοί σαν άτομα σε μία ισχυρή ομάδα. Προσφέρουμε και εισπράττουμε. Κι αυτό μας δίνει ικανοποίηση και νόημα στη ζωή μας, νιώθουμε σημαντικοί. Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι φρέσκο, ανανεωμένο, με διάθεση προσφοράς και συνεργασία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους όπου κι αν βρίσκονται, γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθεια όλων. Με τις ιδέες, τις προτάσεις, την καλοπροαίρετη κριτική, με όποιο τρόπο μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε. Να φροντίσουμε το χωριό και τους ανθρώπους του σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.»
[#] Απεβίωσε στη Ζώνη στις 2 Μαϊου 2016, η συγχωριανή μας Αθηνά σύζυγος Αθανασίου Αν. Σιαμπάνου (76 ετών). Η Εξόδιος Ακολουθία της έγινε στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης την επόμενη μέρα και η ταφή της στο Κοιμητήριο του χωριού μας. Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.
[#] Την Παρασκευή 6 Μαϊου πανηγύριζε το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στη Ζώνη και την Δευτέρα 9 Μαϊου το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις.
[#] Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ανοίγουμε έναν δίαυλο συνεχούς επικοινωνίας μαζί σας, για να καταγράψουμε τα προβλήματα του χωριού μας, να ακούσουμε τις προτάσεις και τις ιδέες σας, να προγραμματίσουμε σωστά έργα που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων και να ομορφύνουμε τον τόπο μας. Σας καλούμε να καταθέσετε στο e-mail του Συλλόγου μας ή γραπτώς
στην διεύθυνση του Σωματείου μας, υπόψη της Γραμματέως μας, κάθε πρόταση, σκέψη, ιδέα που έχετε. Η καλόπιστη κριτική σας θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι, όπως και η επισήμανση τυχόν παραλείψεων ή λαθών μας. Σας θέλουμε κοντά μας, σε αυτή την προσπάθεια. Δεν περισσεύει κανείς. Σύνθημά μας: Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.
[#] Με απόφαση του Νο 68 (10/5) Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ορίστηκε ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Γιάννης Παν. Γαϊτανάκης ως ο υπεύθυνος ενημέρωσης του επίσημου ιστολογίου του Συλλόγου μας με την συνεργασία της Γραμματέως μας. Αποφασίστηκε επίσης η εκ νέου καταγραφή στο Μητρώο Μελών, η φυλλομέτρηση και σφράγιση όλων των βιβλίων και η σταδιακή μηχανοργάνωση όλων των αρχείων και στοιχείων που διατηρεί το Σωματείο μας.
[#] Την Τετάρτη 11 Μαϊου το βραδάκι, στην αίθουσα του Συλλόγου μας στ’ Αλώνια, μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κάλεσαν τα μέλη του Συλλόγου μας και τους συγχωριανούς μας, να πιούμε ένα κρασί και να γευτούμε τους μεζέδες και τα άλλα καλούδια που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν μία όμορφη συνάντηση, που κατέληξε και σε χορό ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο κ. Γιάννης Παν. Θανόπουλος, ο οποίος μας εντυπωσίασε οδηγώντας το χορό, πλαισιωμένος από τη Βούλα Ν. Κάλεσιου, την Πρόεδρό μας και την Μαρία Ν. Κάλεσιου (φωτογραφία).
Να είμαστε καλά να επαναλάβουμε σύντομα παρόμοια καλέσματα.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...