Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ, οι αναβολές του γιατρού και ο ... εξαφανισμένος Παυλής!

- Καλημέρα άστεγοι σύντροφοι. Όλοι αυτοί που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ αυτοαποκαλούνται πλέον άστεγοι! Δεν φαντάζομαι να θέλουν να τους δώσουμε και κανένα επίδομα?

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό - Τρίτη βάρδια αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο της Τρίπολης – Σταματά η ταλαιπωρία νεφροπαθών

Ασφαλείς πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία» αναφέρουν ότι από το Νοέμβριο ξεκινά η τρίτη βάρδια αιμοκάθαρσης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των αιμοκαθαιρόμενων του Νομού Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη του Τάσου Αποστολόπουλου στον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο!

Πάρα πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις προέκυψαν από την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος στο TV Super και στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» την οποία παρουσιάζει ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Σκότωσαν εν ψυχρώ δύο μέλη της Χρυσής Αυγής (vd)

Δύο νεαροί οι οποίοι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα και με δηλώσεις βουλευτών του κόμματος, είναι τα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο Ηράκλειο Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα...

100 εισιτήρια για το ματς με τη Ρουμανία εξασφάλισε Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας , σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας , εξασφάλισε 100 εισιτήρια των 10 € για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας τη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα play-off της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014. 

Διαβάστε περισσότερα...

«Ο υποψήφιος Περιφέρειαρχης της Χρυσής Αυγής δεν θα έχει αδέρφια, ξαδέλφια, γιους και κόρες που θα παίρνουν έργα από την Περιφέρεια»! (vd)

Στην Τρίπολη ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (1η Νοεμβρίου 2013) ο Αρκάς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος πήγε στο γραφείο του κόμματος, στην Τρίπολη και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η λίστα με τα 331 έργα που εντάσσονται στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

47.397.479,01 € συνολικά (δημόσιας δαπάνης 22.858.687,21 €) για έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που εντάσσονται άμεσα στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σύμφωνα με την υπ’ αρ. 7772/1988/Α2/30.10.2013 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και αφορούν τους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού και του εμπορίου – υπηρεσιών.  

Διαβάστε περισσότερα...

Βραβεύτηκε ο Ντε Μπλάσις για το Best Goal (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 9ης αγωνιστικής απονεμήθηκε σήμερα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Πάμπλο Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Διαβάστε περισσότερα...

Από υγειονομικά υλικά κινδυνεύει να ξεμείνει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης… (vd)

Με στόχο την οργάνωση για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του Παναρκαδικου Νοσοκομείου προχώρησαν σε γενική συνέλευση, το μεσημέρι της Παρασκευής, με παρόντα τον Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...