Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο στραβός γιαλός, οι πρώτες βοήθειες του πολιτευτή και οι φύλακες σε απόγνωση!

- Καλώς ήρθες χειμώνα. Τα κεφάλια τώρα όλοι μέσα και πιάστε θέση γύρω από το τζάκι! Αυτή μάλιστα, είναι η μοναδική χειμωνιάτικη Αρκαδία. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα...

«Στραβοπάτησε» ο Αστέρας με τη Ξάνθη – 8ος στη βαθμολογία

Η παράδοση που θέλει την Ξάνθη να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τον Αστέρα στην Τρίπολη, συνεχίστηκε και φέτος. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Εντό (12΄), Ουσέρο (81΄), ενώ για την Ξάνθη σκόραραν οι Κάλβο (37΄), Σολτάνι (42΄).

Διαβάστε περισσότερα...

Πολύ δύσκολη κλήρωση για τον Αστέρα στο Κύπελλο...

Το ζευγάρι του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης, είναι εκείνο που ξεχωρίζει στις αναμετρήσεις της φάσης των «16». Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε διπλές αναμετρήσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου 2014, όπως και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση ΠΕΑ με Υφυπουργό Υγείας για Κέντρο Υγείας Τροπαίων και «δωρεά Γκουντάνη»

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «με την υπ’αριθμ.5843/14-10-2013 κατέθεσε αίτηση, η οποία κατεχωρήθη στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κου Άδωνη Γεωργιάδη, ζητούσε κατ’επείγον ραντεβού μαζί του, για θέματα της Αρκαδίας. Το ραντεβού προγραμματίστηκε για τις 4 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Παρών» στις εκλογές δήλωσε ο Π.Τατούλης: «Θα υποστηρίξουμε το έργο μας και στην επόμενη εκλογική περίοδο»

«Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το νέο πρόσωπο της Πελοποννήσου το οποίο δημιουργήσαμε στηριζόμενοι σε αξίες και αρχές, αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους πολίτες της. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2010 και στην επόμενη εκλογική περίοδο απέναντι σε όλους αυτούς που δεν νοιάστηκαν για την Πελοπόννησο παρά μόνο για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Για λαμόγια στα ΜΜΕ μίλησε ο Τατούλης – «Πες ονόματα» απάντησε ο Κάππος (vd)

Ένταση επικράτησε στο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο συνεδρίασε τη Δευτέρα στην Τρίπολη, όταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μίλησε (για άλλη μία φορά) για λαμόγια και εκβιαστές που έχουν Μέσα Ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στη Μεγαλόπολη για τη συμβολή της οικογένειας στην καλή συναισθηματική υγεία των παιδιών

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης για την προαγωγή της υγείας, τόσο των γονιών όσο και των παιδιών, σας προσκαλούμε σε ομιλία με θέμα: «Η συμβολή της οικογένειας στην ωρίμανση και την καλή συναισθηματική υγεία των παιδιών».

Διαβάστε περισσότερα...

Έκλεψαν εξοπλισμό από αυτοκίνητο του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Ειδικό Δασικής Προστασίας / Φύλακα του Άστρους πριν την έναρξη της βάρδιάς του νωρίς το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2013. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι άγνωστοι προέβησαν, εντός του Σαββατοκύριακου, σε θραύση του παραθύρου του οχήματος αγροτικού τύπου του φορέα διαχείρισης που ήταν σταθμευμένο  έξω από την έδρα του φορέα, στο Άστρος. Το όχημα είναι ένα από τα τρία οχήματα ιδίου τύπου που διαθέτει ο φορέας διαχείρισης και  χρησιμοποιείται για την επόπτευση και φύλαξη της προστατευόμενης περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...