Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η «πράσινη» αλλαγή σκυτάλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ και η τραγωδία σε επανάληψη!

- Καλημέρα σε όλους τους πολιτικούς της περιφέρειας ( που είναι επώνυμοι ) και σε όλα τα περιφερειακά... λαμόγια ( που δεν έχουν όνομα ). Καλημέρα σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες της Αρκαδίας που παραμένουν θεατές στο θέατρο του ...παραλόγου. Αυτοί θα μιλήσουν το Μάιο!

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόκληση - Σαπίζει ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός εκατομμυρίων ευρώ στις αποθήκες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!

Σε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε δημοσίως ο Χειρουργός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν κρύβεται πίσω από το δαχτυλό του και για το λόγο αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση του «Καλημέρα Αρκαδία» στην προσπάθεια που κάνει για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα του Νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια για την πρωτιά της Μπερδούση σε αγώνα για τον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης Χριστίνα Ζαμπαθά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ σε ανακοίνωση

Διαβάστε περισσότερα...

«Φίμωσαν» τους δασοφύλακες στο Άστρος Κυνουρίας!

Άγνωστοι δράστες άρπαξαν δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα ζευγάρι κιάλια, μια συσκευή GPS, έναν ασύρματο πομποδέκτη και ένα μεγάλο φακό Μόνο τυχαία δεν θεωρείται η διάρρηξη ενός από τα τρία αγροτικά φορτηγάκια που χρησιμοποιούνται για την επόπτευση και φύλαξη της προστατευόμενης περιοχής του Άστρους Κυνουρίας, που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν εγγραφές για τα προγράμματα του κέντρου δια βίου μάθησης στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει  σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Τρίπολης  Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα...

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Πελοποννήσου: Εργαλείο ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας

«Είναι ένα νέο εργαλείο που απαιτεί και προκαλεί συνέργειες και συνεργασίες για τη δημιουργία επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο να προσδώσει υπεραξία στα αγροτικά και τουριστικά προϊόντα, στα προϊόντα σίτισης, μεταποίησης και τυποποίησης, καθιστώντας τα ελκυστικά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για τη σύσταση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αυτή.

Διαβάστε περισσότερα...

Παίχτες του Αρκαδικού ανάμεσα στους κορυφαίους της Α2!

Αφιέρωμα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών στις πρώτες 5 αγωνιστικές παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Ο Νίκος Πέττας του Ψυχικού είναι ο πρώτος σκόρερ με 110 πόντους σύνολο, με τον Τζόρτζεβιτς του ΟΦΗ να τον ακολουθεί στη 2η θέση με 7 πόντους λιγότερους. Μάχη στον πίνακα των ριμπάουντερ με τον Γιαννουλάκο του Αρκαδικού στην πρώτη θέση με 46, τον Σιγκούνα του Ερμή Λαγκαδά δεύτερο με 45, τρίτο τον Πέτρο Νοέα του Κοροίβου με 44 και τέταρτο τον Αγγελακόπουλο της Καβάλας με 43. Στις ασίστ, ο Φώτης Βασιλόπουλος στο Παγκράτι (43) έχει ξεφύγει με 13 περισσότερες από το δεύτερο Σάκη Καρύδα του Κοροίβου (30).

Διαβάστε περισσότερα...

Στη διαδρομή Βυτίνα - Βαλτεσινίκο θα περπατήσουν τα μέλη του ΕΟΣ

Ο  Ε. Ο. Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να περπατήσουμε μαζί,  την Κυριακή στις 17 Νοεμβρίου 2013 στη διαδρομή Βυτίνα - Βαλτεσινίκο.

Η διαδρομή είναι διάρκειας 5 ωρών και δυσκολίας Α+.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...