Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Έγγραφο της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για τη μελέτη ανάπλασης οικισμού των Τροπαίων

O Προϊστάμενος της 25ης Εφορείας   Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Δημήτριος Αθανασούλης Αρχαιολόγος με έγγραφο του προς το Δήμο Γορτυνίας επισημαίνει για τη μελέτη ανάπλασης οικισμού Τ.Κ. Τροπαίων: «Σε απάντηση στο ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας, που αφορά στο θέμα  και έχοντας υπόψη: α) Τις διατάξεις του Ν. 3028/02, (Φ.Ε.Κ.153/τ.Α΄/28-6-2002) «Για  την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»  και β) την Υ.Α. ΥΠΠΟ/ΔΟΕΠΥ/ΤΟΠΥΝΣ/15/3696/2 (Φ.Ε.Κ. 180/τ.Β΄/30-1-2004)  «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Υπουργού Πολιτισμού στις Περιφερειακές και

Διαβάστε περισσότερα...

Όλη η προκήρυξη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 3.500.000 € ζητά το Μεθύδριο από το Δήμο Τρίπολης!

Ομόφωνα η διοίκηση του Μεθυδρίου αποφάσισε να σταλεί στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης η παρακάτω οικονομική κατάσταση που αποτυπώνει τις πραγματικές οφειλές του Δήμου προς το Σύνδεσμο μέχρι 31-12-2013 και ένα αντίγραφο της παρούσας απευθείας στους ορκωτούς λογιστές του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Έγκριση για την επέκταση δικτύου αποχέτευσης στη Βυτίνα

Την αποδοχή ένταξης της πράξης «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης Τ.Κ. Βυτίνας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι»» αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να ρυθμίσετε τις οφειλές σας προς την εφορία

Τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την εφορία ως και δώδεκα δόσεις έχουν οι φορολογούμενοι με βάση την πάγια ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο που τέθηκε σε ισχύ από τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα...

4.850 προσλήψεις υπαλλήλων Πληροφορικής σε δήμους

Mε 4.850 υπαλλήλους Πληροφορικής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων θα ενισχυθούν οι δήμοι και οι περιφέρειες όλης της χώρας.Η τέταρτη και τελευταία προκήρυξη κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ αναμένεται να δημοσιευθεί σε μερικές εβδομάδες και θα αφορά ωφελούμενους ανέργους Πληροφορικής των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΙΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσα θα πληρώνουν οι ομάδες για να χρησιμοποιούν το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης!

Ομόφωνα αποφάσισε η διοίκηση του Νομικού Προσωπου Δηοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης να παραχωρήσει τη χρήση του γηπέδου του ΔΑΚ Τρίπολης κατόπιν των αιτήσεων των ομάδων αφού προηγουμένως τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το ΝΠΔΔ του Δ. Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...