Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ψηφίστηκε με κόντρες και διαφωνίες το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Τρίπολης για το 2014!

Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Τρίπολης για το 2014 συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο Πνευματικό Κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Μεγάλη Παρασκευή του Παναρκαδικού, το … τέρας ψυχραιμίας και τα ανώνυμα λαμόγια!

- Καλημέρα πέρα ως πέρα! Η Εθνική Ελλάδας έχει ραντεβού με την ιστορία. Ένα καλό αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι ( με τη Ρουμανία ) και φύγαμε για Βραζιλία!

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτο δελτίο - Νέα επιδείνωση του καιρού από την Τρίτη!

Σταδιακή επιδείνωση και πάλι θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη και από τα δυτικά μέχρι και την Τετάρτη με βροχές και ισχυρές καταιγίδες αλλά και βαθμίαια ενίσχυση των νοτιάδων στα πελάγη όπου στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα κόντρα Τατούλη - Κάππου στο Περιφερειακό με απίστευτες εκφράσεις και ένταση (vd)

Για λαμόγια και εκβιαστές στο χώρο των ΜΜΕ μίλησε ο Τατούλης- Να πει ονόματα ζήτησε ο Κάππος και "απείλησε" ότι στο επόμενο Περιφερειακό θα έρθει το θέμα...

Διαβάστε περισσότερα...

Δημοσίευμα φέρνει τον Οδυσσέα ως πιθανό επόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Σενάρια «βελούδινης διαδοχής» στο ΠΑΣΟΚ, άνοιξε το Βήμα της Κυριακής και περιγράφει εικόνα «διαλυμένης διαδήλωσης» στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ δίνει ακόμη και ονόματα πιθανών διαδόχων του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενημερωτική εκδήλωση και εξόρμηση από το ΣΑΟΟ

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο τις δράσεις του. Το Σάββατο 23/11/2013 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα νέα εντευκτήρια του συλλόγου (Β. Δεκάζου 9-11) με το επίκαιρο θέμα : «Η προστασία του δασικού πλούτου μας και η νέα απόπειρα αναθεώρησης του άρθρου 24 του συντάγματος», με ομιλητή τον Δικηγόρο Αθηνών ε.τ. και στέλεχος του οικολογικού κινήματος, Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην αντεπίθεση ο Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις στη Γορτυνία

Για φημολογία κάνει λόγο ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, σε δήλωση του στο blog "Με άλλα Μάτια", σχετικά τις έρευνες που πρόκειται να διενεργηθούν από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, όσον αφορά στα δημοτικά πεπραγμένα. Μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρει ότι όσοι προσπάθησαν να ζημιώσουν πρόσωπα και θεσμούς για προσωπικό όφελος, θα υποστούν τις συνέπειες. Ειδικότερα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Αλαλούμ με το Χιονοδρομικό – Φτάνει ο Δεκέμβριος και κανείς δεν ξέρει αν θα λειτουργήσει φέτος!

Το ζήτημα της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσε ο Κώστας Τζιούμης.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με την ασφάλεια ολόκληρου του οικισμού Τριπόταμου Μεγαλόπολης»

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος επισημαίνοντας ότι: «Όπως είναι γνωστό, στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 έλαβε χώρα μεγάλη κατολίσθηση στο νότιο τμήμα του ορυχείου Χωρεμίου της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα. Από την κατολίσθηση καταστράφηκαν και εδαφικές εκτάσεις του οικισμού του Τριπόταμου, οι οποίες δεν έχουν ακόμα απαλλοτριωθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι εκλέχτηκαν στις δημοτικές οργανώσεις της ΝΔ – Όλα τα ονόματα!

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας ανακοίνωσε ποιοι εκλέχτηκαν κατά τις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις κατά τόπους ΔΗΜ.Τ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...