Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τρίπολη - Αφιέρωμα στο μουσικό άκουσμα των negro spirituals με τίτλο «Amazing Grace»

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης διοργανώνει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στο μουσικό άκουσμα των negro spirituals με τίτλο «Amazing Grace», στο πλαίσιο της 11ης Χορωδιακής Συνάντησης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η περίεργη παρέα, οι εξαφανισμένοι μεγαλοεπενδυτές και το «στρίμωγμα» στον Τατούλη!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Τελικά όλοι Αρκάδες είναι και ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Αυτοί που κατάγονται από την Αρκαδία και αυτοί που θα ήθελαν να κατάγονται από αυτά τα ευλογημένα μέρη. Εt in Arcadia ego!

Διαβάστε περισσότερα...

Με το μυαλό στον «Καραϊσκάκη» ο Παναρκαδικός

Προπόνηση έγινε την Τρίτη το πρωί στο γήπεδο της ομάδας. Απουσίαζαν οι Λυράκης, Αρδάμης, Καρτσακλείδης, Ψυχογιός, Σπ. Λαγός, Γιάννης Λαγός.  Ο Βασίλης Μπεντεβής βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και έχει ειδικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Πεντάμηνα στην Αρκαδία - Μέχρι τις 12.00 μπορείτε να κάνετε αίτηση!

Τελειώνει η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στο oaed.gr για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας που προβλέπονται για την Αρκαδία.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 20/11/2013 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα...

62% αύξηση των περιστατικών κακοποίησης παιδιών - Γιατί δεν αντιδράς;

Με μήνυμα "γιατί δεν αντιδράς" εορτάζεται φέτος η παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης και σκοπό έχει την ενημέρωση και την αντίδραση όλων μας απέναντι σε αυτό το φαινόμενο.

Διαβάστε περισσότερα...

Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προωθούν ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!

Διαβάστε περισσότερα...

Φίλοι της Εθνικής από την Αρκαδία ταξίδεψαν στη Ρουμανία και γυρίζουν με την πρόκριση στο Μουντιάλ (εικόνες)!

Με πανηγυρικό τρόπο η Ελλάδα (νίκη και ισοπαλία) «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο στο Βουκουρέστι, 1-1 (3-1 στο πρώτο παιχνίδι), κόντρα στη Ρουμανία και θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων της 6ης Δεκεμβρίου στην πόλη Μπαΐα, όπου θα μάθει τους αντιπάλους τους στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ στο 23΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Τοροσίδη στο 55ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Κινδυνεύει να μείνει τυφλός κυνηγός μετά το τελευταίο ατύχημα στο Χρυσοβίτσι...

Νεαρός κυνηγός πέρασε τον φίλο του για... πουλί και πυροβόλησε προς τη συστάδα των δέντρων που είδε να κουνιούνται, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στα μάτια Με αίμα βάφτηκε άλλη μια κυνηγετική εξόρμηση φίλων στα δάση της Αρκαδίας,

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη αγορά από το τοπικό τμήμα του Σώματος Οδηγισμού

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης  του ΣΕΟ (Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού) θα πραγματοποιήσει    την  καθιερωμένη του εορταγορά  των  Χριστουγέννων   το Σάββατο  7  Δεκεμβρίου 2013   το απόγευμα στις  6 μ.μ. στο  κέντρο ΄΄Έπαυλις΄΄ .                

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...