Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Έκτο κυνηγετικό ατύχημα, αυτή τη φορά στην Αρκαδία»

Στην περιοχή της Αράχωβας κοντά στο Ράφτη Αρκαδίας το κυνήγι γουρουνοπαρέας κατέληξε σε τραγωδία όταν ο Φώτης Ηλιόπουλος 63 ετών πυροβολήθηκε απο συγκυνηγο του, ο οποίος πυροβόλησε στα τυφλά νομίζοντας οτι το θύμα ήταν αγριόχοιρος. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες Λάμπρος Χριστόπουλος και Δημήτρης Καγιούλης και αστυνομικοί του Α.Τ Δημητσάνας. Ο άτυχος κυνηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας Δημητσάνας και αυτή τη στιγμή τον μεταφέρουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να γίνει τις επόμενες ώρες νεκροψία. Ο κυνηγός που πυροβόλησε έχει συλληφθεί και διενεργούνται έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Φόρος ακινήτων, μαχαιριά στην ανασυγκρότηση της χώρας

Στην Ελλάδα είθισται κάθε νέος φόρος, έστω και προσωρινός, να γίνεται μόνιμος. Αυτό επιβεβαιώνει το νομοσχέδιο για τον φόρο της ακίνητης περιουσίας. Οι κυβερνώντες με πλήθος δηλώσεων και διαβεβαιώσεων τόνιζαν τον προσωρινό χαρακτήρα του χαρατσιού, λόγω της έκτακτης κατάστασης. Ακόμα και το ανώτατο δικαστήριο, το Συμβούλιο της Επικρατείας, έκρινε συνταγματική μόνο την πρόσκαιρη εφαρμογή του. Αυτά όλα ξεχάσθηκαν και ξεκίνησε μια εκστρατεία δήθεν δικαιότερης κατανομής των φορολογικών βαρών στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσπάθεια επαναλειτουργίας του συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας

Με σκοπό την επαναλειτουργία του συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας το προσωρινό συμβούλιο καλεί όλους τους φιλόλογους να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους για το σχηματισμό διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτή με καστανολιχουδιές στα γραφικά Άνω Δολιανα (εικόνες και βίντεο)

Την τιμητική του έχει το κάστανο, αφού ο Νοέμβριος είναι η εποχή του! 

Για 12η χρονιά λοιπόν πραγματοποιήθηκε η γιορτή του κάστανου στα Άνω Δολιανά, παρουσία αρκετού κόσμου από τις γύρω περιοχές και σίγουρα με υψηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα...

«4 στα 4» για τη Δόξα Μεγαλόπολης – Όλα τα αποτελέσματα στα τοπικά πρωταθλήματα

Το Σάββατο η Δόξα έκανε το «4 στα 4» κερδίζοντας με 3-0 τον Παγγορτυνιακό στη Μεγαλόπολη.Το σκορ άνοιξε ο Μήτση, δυο γκολ πέτυχε ο Ν. Λυμπερόπουλος. Η Τεγέα κέρδισε εκτός έδρας τον Μαντινειακό με 1-3 και ο Ορχομενός κέρδισε το Λεβίδι τη Μελιγού με 2-1.

Για τη Β’ κατηγορία στον 1ο όμιλο και στην πρεμιέρα η Αναγέννηση κέρδισε με 3-0 τη Δημητσάνα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κάθε Σαββατοκύριακο θρηνούμε κυνηγούς. Αναρωτιέμαι: Πόλεμο έχουμε;»

Μετά το νέο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 63χρονο, σε κυνήγι, στη Γορτυνία, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης, έβγαλε ανακοίνωση με τίτλο: «Όσοι δεν σέβονται τους νόμους, τον κυνηγό, τη φύση και το θήραμα στον Κυνηγετικό Σύλλογο της; Τρίπολης, δεν έχουν θέση, δεν τους θέλουμε».

Διαβάστε περισσότερα...

14 ευκαιρίες για εργασία στο νομό Αρκαδίας!

Όσοι ψάχνετε εργασία, αυτή την περίοδο, υπάρχουν 14 θέσεις σε δήμους και υπηρεσίες, για τις οποίες μπορείτε να καταθέσετε αιτήσεις και να διεκδικήσετε την πρόσληψή σας.

Πρέπει όμως να βιαστείτε διότι οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές…

Διαβάστε περισσότερα...

Τραγικό δυστύχημα με νεκρό σε κυνήγι αγριόχοιρου στη Γορτυνία…

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2013) στην περιοχή της Γορτυνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ένας 63χρονος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, περίπου στις 2.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα

Στην ιστοσελίδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε το εξής κείμενο : «Τον Γιώργο τον γνώρισα πριν ένα χρόνο - τέλη του '12 σε μία πεζοπορία - ξημέρωμα, λίγο πριν ο ήλιος ανατείλει. Κράτησα για πάντα μέσα στην καρδιά μου το χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το καλό παιδί. Το πιο καλό παιδί της Χρυσής Αυγής.

Τον Μάνο τον είδα για πρώτη φορά απόψε.  Η πιο γενναία, γαλήνια και ήρεμη μορφή που συνάντησα ποτέ σ' αυτόν τον κόσμο. Η εικόνα του χάραξε βαθιά την ψυχή μου για πάντα. Ένας Έλληνας που στάθηκε γενναίος, γαλήνιος και ήρεμος απέναντι στον θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...