Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι βασιλικότεροι του … βασιλέως, τα μεγάλα «μπαμ» του ΣΔΟΕ και τα νηστικά αρκούδια!

- Καλημερούδια σε όλους σας. Η παρέα των καληνυχτάκηδων αυξάνεται επικίνδυνα και αυτό έχει αρχίσει να ανησυχεί κάποιους. Τελικά η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο ρεπορτάζ του Alpha για τις 600 απευθείας αναθέσεις σε 3 χρόνια στη Γορτυνία – Τι απαντά ο Γιαννόπουλος (vd)

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έκανε εκτενή αναφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Γορτυνίας. Μάλιστα, συνεργείο του καναλιού κατέβηκε στη Δημητσάνα και έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαλάει ο καιρός πάλι στην Αρκαδία – Φόβοι για ισχυρότατες βροχές και … χαλάζι!

Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η  Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το οποίο αφορά (και) την Αρκαδία.

Ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης έως και την αρχή της εβδομάδας θα επιδεινωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζόπτωσης  σε κάποιες περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα...

Δυο επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, περιέρχονται στο ελληνικό κράτος με πρωτοβουλία Αρκά Υπουργού!

Δυο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες επρόκειτο να δημοπρατηθούν σήμερα από τον οίκο Πέτρου Βέργου, περιέρχονται στο ελληνικό κράτος, με πρωτοβουλία του Αρκά (με καταγωγή από την περιοχή της Μεγαλόπολης) υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Απαλλακτική απόφαση για Κοτσιάνη σε υπόθεση για το σκουπιδότοπο στο «Πλάτωμα» - Η αντίδραση του Συλλόγου Φιλικών

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης έκαστε για άλλη μια φορά ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Αλέκος Κοτσιάνης στις 20-11-2013, κατηγορούμενος για ρύπανση περιβάλλοντος, εξαιτίας της λειτουργίας του σκουπιδότοπου στη θέση Πλάτωμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγαλόπολη – Γέμισε νερά το Δημαρχείο, βανδαλισμοί στο στάδιο (εικόνες)

Την Κυριακή που μας πέρασε στο Εθνικό Στάδιο της Μεγαλόπολης έγινε ο αγώνας Φαλαισία – Ερμής Μελιγούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Καφενείο της Μεγαλόπολης». Όσοι φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τον αγώνα , βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΑΚ: Μηχανισμός για αυτόματη χλωρίωση στο Κολυμβητήριο – Αποκαταστάθηκαν ζημιές στα γήπεδα τένις (vd)

Εργασίες αποκατάστασης διάφορων ζημιών έγιναν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, εκεί όπου καθημερινά αθλείται πλήθος κόσμου και προπονούνται πολλές ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Αστέρας - Άρχισε τρέξιμο ο Φορμίκα

Στην τελική ευθεία για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, επτά μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα, μπήκε ο Λαουτάρο Φορμίκα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είχε υποστεί κάταγμα στους σπονδύλους, συνεπεία ατυχήματος, και χρειάστηκε αρκετούς μήνες θεραπειών, αρχικά επί ελληνικού εδάφους και εν συνεχεία στην πατρίδα του. Ο 27χρονος αμυντικός επέστρεψε χθες στην Τρίπολη και σήμερα ήταν παρών στην προπόνηση, ξεκινώντας το ειδικό ατομικό πρόγραμμα που έχει προβλεφθεί γι' αυτόν. Ακόμη δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για τον ακριβή χρόνο επανόδου του στα γήπεδα, σίγουρα όμως δεν αργεί η ημέρα που ο Φορμίκα θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Κραυγή από την μακρινή Αυστραλία: «Κάτω τα χέρια από Κεραστάρι. Μην το μεταμορφώσετε σε σκουπιδότοπο»!

Από την Αυστραλία, διακεκριμένη συγγραφέας, η Παναγιώτα Κριλή, έστειλε το μήνυμα σχετικό με τα σκουπίδια στην περιοχή του Κερασταρίου και της Παλαιόχουνης και το «Καλημέρα Αρκαδία» τη δημοσιεύει!

Η κυρία Κριλή αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...