Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τρίπολη – Πως οι γονείς πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους για το σεξουαλικό προσανατολισμό τους; (vd)

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τόσο των εκπαιδευτικών και των γονιών, όσο και των ίδιων των μαθητών πραγματοποιήθηκε ημερίδα το Σάββατο με θέμα "διαφυλικές σχέσεις" από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η δράση αυτή είναι συνέχεια της περσινής, όπου από το Φεβρουάριο είχαν ξεκινήσει οι ενημερωτικές διαλέξεις σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Καταπληκτική μουσική βραδιά από τον «Ορφέα» στο Πνευματικό Κέντρο! (εικόνες-βίντεο)

Μια καταπληκτική μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη από τον «Ορφέα» Τρίπολης.

Όσοι βρέθηκαν στο Πνευματικό κέντρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το «Amazing Grace» με κομμάτια negro spirituals, στο πλαίσιο της 11ης Χορωδιακής Συνάντησης.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας: «Θα πάμε με το παλιό εκλογικό σύστημα στις δημοτικές εκλογές, εκτός εάν…»

Το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2014, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ποιοι θα είναι και ποιοι … δεν θα είναι υποψήφιοι.

Για το λόγο αυτό, πολλοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι Δήμαρχοι (κατά κύριο λόγο) περιμένουν να δουν τις αποφάσεις της συγκυβέρνησης για να κινηθούν αναλόγως…

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέα προγράμματα απασχόλησης από τον ΟΑΕΔ

Άλλα δυο προγράμματα απασχόλησης θα ακολουθήσουν από τον ΟΑΕΔ. Το πιο πάνω προκύπτει από τα όσα ανέφερε στον οδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων για τις 27.948 θέσεις εργασίας ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Μάλιστα διευκρινίζουμε προς τους αναγνώστες ότι αν τελικά επιλεχθούν για μια από τις 27.948 θέσεις δεν θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν τις θέσεις των νέων προγραμμάτων ακόμα και αν δεν δεχθούν την πρόσληψη ή αποχωρήσουν οικειοθελώς.Ένα από τα δυο νέα προγράμματα θα αφορά την εκπαίδευση. Θα ζητούνται ειδικότητες που θα καλύψουν ανάγκες τόσο σε σχολικές μονάδες όσο και στις δομές της ειδικής αγωγής. Η νέα λοιπόν πρόσκληση του ΟΑΕΔ θα αφορά ειδικότητες όπως:

Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερα παιχνίδια ποδοσφαίρου έγιναν το Σάββατο στην Αρκαδία – Τα αποτελέσματα

Με νίκη προχώρησε η ΑΕΚ Τρίπολης στην πρώτη κατηγορία ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στη β’ Κατηγορία η Ελπίδα έκανε το «4 στα 4».

Διαβάστε περισσότερα...

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Γορτυνίας

«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε πολιτικά» είναι ο τίτλος ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Γορτυνίας, της παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ και αναφέρει: «Η παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή για την κατασπατάληση πόρων μέσω των απευθείας αναθέσεων από τη δημοτική αρχή Γορτυνίας επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι η τοπική διοίκηση – ως μακρύ χέρι του κράτους – χρησιμοποιείται για να εξαγοραστούν συνειδήσεις, να καλοταϊστούν στόματα, έτσι ώστε να αναπαράγεται η κυρίαρχη πολιτική που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το λαό.

Διαβάστε περισσότερα...

Συλλήψεις για παράνομο κυνήγι πέρδικας σε Ίσαρη και Τσεμπερού!

Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Τρίπολης έκανε γνωστό μέσω διαδικτύου ότι «πριν λίγη ώρα ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ανδρίτσαινας Γιώργος Παναγιώτου, συνέλαβε δύο άτομα για παράνομη θήρα πέρδικας στο καταφύγιο Τσεμπερού.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...