Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Μεγάλο διπλό του Πανθυρεατικού στην έδρα της Δόξας! Όλα τα αποτελέσματα στα τοπικά

 

Ο Πανθυρεατικός Άστρους έσπασε το αήττητο της Δόξας Μεγαλόπολης και πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2. πλέον είναι πρώτος μαζί με την ΑΕΚ και Τρίτη είναι η Δόξα με ένα βαθμό πίσω, ενώ ακολουθούν η Φαλαισία και η Τεγέα.

Στη β’ κατηγορία, η Ελπίδα συνεχίζει αήττητη, ενώ στον άλλο όμιλο την πρώτη θέση μοιράζονται Κορακοβούνι και Νικηταράς.

Διαβάστε περισσότερα...

Μία από τα ίδια - Έβρεξε στην Τρίπολη και πλημμύρισε το Νοσοκομείο… (εικόνες)

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν … σε αυτό το Νοσοκομείο. Για άλλη μία φορά, μία δυνατή βροχή προκάλεσε πλημμύρες στο … ανακαινισμένο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιτέλους – Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα μετά από 12 αγωνιστικές και 5ος στη βαθμολογία! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ) Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης. Χάρη σε γκολ του Μπαράλες στο 58΄, οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, σε αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, και αναρριχήθηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η μαγευτική διαδρομή στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό και η άγνωστη σχέση του με την Τρίπολη (vd)!

 Τα Καλάβρυτα είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν πολλοί Αρκάδες χρόνια τώρα, αφού είναι κοντά και διαθέτει Χιονοδρομικό Κέντρο.

Φέτος μάλιστα πρόκειται να είναι αγαπημένος προορισμός αυτών που αγαπούν τα χειμερινά σπορ, με δεδομένο ότι το χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας στο Μαίναλο, είναι άγνωστο αν και πως θα λειτουργήσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρά προβλήματα στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Έχουν περάσει 70-80 ημέρες σπό την μεγάλη κατολίσθηση που έγινε στο Ορυχείο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.  Όλο αυτό το καιρό γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες από όλους τους εργαζομένους να αποκατατσταθεί η ομαλή λειτουργία του έργου αλλά δυστυχώς τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας πρακτικού κυνηγίου στην περιοχή του Χρυσοβιτσίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγώνας πρακτικού κυνηγίου C.A.C.T σε μπεκάτσα για Κούρτσχααρ στην περιοχή του Χρυσοβιτσίου με κριτές τον Χρήστο Ψυχάρη και τον δόκιμο κριτή Απόστολο Λυχούδη.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι πέντε παγίδες του Facebook

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Facebook που κινδύνεψαν να χάσουν την ηρεμία τους, τη δουλειά τους, το σπίτι τους, ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, από δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...