Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Διοικητής Νοσοκομείου για πλημμύρες: «Προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα του παρελθόντος…»

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης Νίκου Χρόνη στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά τις τελευταίες βροχές που προκάλεσαν εισροή υδάτων στο κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες στην Τρίπολη...

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στην οδό ΟΗΕ στην Τρίπολη. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης, φορτηγό το οποίο οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη ημεδαπή.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδία - Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ανέργων που προσλαμβάνονται στα «πεντάμηνα» - Ποιοι αποκλείονται

Αναρτήθηκαν στις 26 Νοεμβρίου 2013 ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ), καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα.

Στους πίνακες αυτές υπάρχουν και τα ονόματα των ανέργων από την Αρκαδία που είχαν κάνει αιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη συγκέντρωση της Πλατείας Συντάγματος στελέχη της Χρυσής Αυγής από την Αρκαδία


Στις 30 Νοεμβρίου 2013 ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή "διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος και πορεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγου Ν.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χ.Παππά και Ι.Λαγού.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδόθηκαν τα Πρακτικά της Διημερίδας "Ο Π. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ και ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"

Το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Πελοποννησιακών Σπουδών ανακοίνωσε ότι τα Πρακτικά της Διημερίδας "Ο Π. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ και ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", που είχε πραγματοποιηθεί στη Μεγαλόπολη στις 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2011, με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, βγήκαν από το τυπογραφείο. Οπότε πλέον έχουμε στα χέρια μας το προϊόν της εργασίας δεκαπέντε Ιστορικών και Αρχαιολόγων, που είχαν μαζευτεί στη Μεγαλόπολη πέντε χρόνια μετά τον χαμό του αείμνηστου Μεγαλοπολίτη Αρχαιολόγου Παναγιώτη Βελισσαρίου, για να τιμήσουν τον εκλιπόντα και τη συνεισφορά του στα αρχαιολογικά πράγματα της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αφίσα της εκδήλωσης για τον Καβάφη στην Τρίπολη

Ο Σ.Α.Ο.Ο., η Ομάδα «ΕΛΕΥΣΙΣ» Αρκαδίας ο Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων και ο Δήμος Τρίπολης έχουν προγραμματίσει, με την αφορμή το «ΕΤΟΣ ΚΑΒΑΦΗ», αφού συμπληρώνονται 150 έτη από τη γέννηση του μεγάλου μας ποιητή, ένα αφιέρωμα στη μνήμη του.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα τμήματα εκμάθησης ελληνικών σε μετανάστες από το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στην Τρίπολη

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταμάτησαν την πίστωση οι εργαστηριακοί γιατροί της Αρκαδίας – Μετρητοίς πληρώνουν οι ασφαλισμένοι!

Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών υγείας επ' αόριστον έχουν προχωρήσει όλοι οι εργαστηριακοί γιατροί στην Αρκαδία, που σημαίνει ότι θα δέχονται τα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ, θα τα εκτελούν, θα κόβουν την απόδειξη αφού πληρώσει κανονικά ο ασθενής και μετά θα πηγαίνει ο ίδιος ο ασθενής στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ για να παίρνει τα χρήματα του.

Ο λόγος που "ξεχείλισε το ποτήρι", όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος των εργαστηριακών γιατρών της πανελλήνιας ένωσης Κώστας Μπεντεβής, είναι ότι οι γιατροί είναι πάνω από 10 μήνες απλήρωτοι και επιπλέον έχουν πολλά ληξιπρόθεσμα από το 2011, των οποίων έχουν πληρώσει τους φόρους.

Διαβάστε περισσότερα...

Για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου ετοιμάζονται στη Ριζοσπηλιά Γορτυνίας

Εκδηλώσεις θα γίνουν στο χωριό Ριζοσπηλιά της Γορτυνίας για την εορτή του Αγίου Νικολάου. Η Γιάννα Σκουμπούρη – Ηλιοπούλου (Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Ριζοσπηλιωτών) αναφέρει σε μήνυμα της μέσω του «Καλημέρα Αρκαδία»:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...