Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συζήτηση στη Δημοτική Κοινότητα για τις θέσεις στάσιμου εμπορίου στην Τρίπολη (vd)

Ο καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην Τρίπολη συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας.

Αυτό το οποίο ειπώθηκε είναι ότι «πρέπει να μπουν ομοιόμορφα ομπρέλες πάνω από τις θέσεις για να μην φαίνονται σαν τσαντίρια».

Διαβάστε περισσότερα...

Υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά και παγοδρόμιο φέτος στην Τρίπολη (vd)

Συζήτηση για το χριστουγεννιάτικο στολισμό της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας, παρουσία των αντιδημάρχων Σταύρο Κουκάκη και Δημήτρη Κοσκινά. Μεταξύ των 25 - 30 χιλιάδων ευρώ θα κυμανθεί φέτος η δαπάνη για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου Τρίπολης, λίγο πιο μειωμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κουκάκης, χωρίς όμως να ανακοινώσει το ακριβές ποσό που θα δαπανηθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι εκλέχτηκαν στις δημοτικές οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας! (ΟΛΑ TA ONOMATA)

Η ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι κατά τις εκλογές για την ανάδειξη ΔΗΜ.Τ.Ο. που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις κατα τόπους ΔΗΜ.Τ.Ο. εκλέγονται οι παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

Με χρήματα του ΕΣΠΑ θα γίνει ο βιολογικός καθαρισμός Τυρού

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση τροποποίησης ένταξης του έργου «Κατασκευή μονάδας φυσικής επεξεργασίας υγρών αποβλήτων Τ.Κ. Τυρού Δήμου Νότιας Κυνουρίας» στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης  850.000,00 €.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυξήθηκε η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην Αρκαδία σε σχέση με πέρυσι!

Λιγότερη γκρίνια και περισσότερο πετρέλαιο είναι φέτος τα δύο χαρακτηριστικά για τους καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης!

Η διάθεση του πετρελαίου έχει ξεκινήσει κανονικά από τις 15 Οκτώβρη και η ζήτηση είναι αισθητά αυξημένη στην Αρκαδία, σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Αρκαδίας Τάσος Κακλαμάνος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αστυνομική επιχείρηση και τέσσερις συλλήψεις στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (27.11.2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίπολη θα επισκεφθεί ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα

Διήμερη επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. Wolfgang Dold, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη διαχείριση απορριμμάτων

Από την περιφέρεια, ανακοινώθηκε ότι: «Στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Π.Σ.) Περ. Πελ/σου έχει διαβιβασθεί από το ΥΠΕΚΑ/ΕΥΠΕ/Τμ. Β’  με το υπ’ αριθ. οικ.171976/22-11-13 έγγραφό του, για γνωμοδότηση, μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) με τα παρακάτω στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...