Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την εξεταστική περίοδο των ΑΕΙ

Υπερψηφίστηκε στη Βουλή με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η τροπολογία του υπουργείου Παιδείας με την οποία μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές των ΑΕΙ,

Διαβάστε περισσότερα...

Μικρές αλλαγές για την επανατοποθέτηση των δημοτικών αστυνομικών

Σε μικρές, αλλά ουσιαστικές βελτιώσεις, σε ό,τι αφορά στην επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών προχώρησε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στην τελευταία πρόβα της παράστασης «Η κυρία Μαργαρίτα» που θα παρουσιαστεί από σήμερα στο Μαλλιαροπούλειο (vd)

Η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» βρέθηκε στην τελευταία πρόβα για τη θεατρική παράσταση «Η κα Μαργαρίτα» έγινε το βράδυ της πέμπτης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο κοινό της Τρίπολης,  29, 30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη στο Μαλλιαροπούλειο. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Ώρα έναρξης: 21:00. Προπώληση εισιτηρίων: καθημερινά από τις 26 Νοεμβρίου, 19:00-21:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Το «όχι» του Προέδρου, οι βαλίτσες με τα ευρώ και το επόμενο «χτύπημα» του Αλέκου!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες. Ο χειμώνας - επιτέλους - ήρθε στην Αρκαδία και μαζί του έφερε και ...μπεκάτσες! Το θερμόμετρο δείχνει κάτω από το μηδέν ενώ η ορατότητα είναι ...μηδέν.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο γερμανός πρέσβης από την Τρίπολη: «Ελπίζω ότι η Ελλάδα θα βγει άμεσα από την κρίση» (vd)

Στην επίσκεψη του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη και κατά την απογευματινή του συνάντηση - με τους Δημάρχους της Περιφέρειας και με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη -ο Γερμανος Πρέσβης Βόλφγκανκ Ντόλτ επεσήμανε ότι δείχνει την εμπιστοσύνη του στο σχέδιο που έχει η Περιφέρεια καθώς και ότι ελπίζει άμεσα για την ανάπτυξη και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ζητιανεύουμε το μισθό μας»-Με καθυστέρηση επτά μηνών πληρώνονται τις εφημερίες οι γιατροί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Αρκαδίας (ΕΓΕΣΥΝΑ) αποφάσισε τη συμμετοχή της Ένωσης στην απεργία που προκήρυξε η ΟΕΝΓΕ την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013  για τα τεκταινόμενα στον χώρο της υγείας που δεν έχουν τέλος και ειδικότερα:

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι απεργίες – Φοβούνται ότι θα χάσουν το εξάμηνο Αρκάδες φοιτητές που σπουδάζουν στην Αθήνα

Τον δρόμο που χάραξαν οι συνάδελφοί τους στο ΕΜΠ, ακολούθησαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών κηρύσσοντας τρεις 24ωρες απεργίες για αύριο Παρασκευή, Δευτέρα και Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Από που θα προκύψουν οι 15.000 απολύσεις που ζητά η τρόικα

Οι 4.000 απολύσεις έως το τέλος του έτους θα προέλθουν από την ΕΡΤ, από την ολοένα αυξανόμενη «δεξαμενή» των πειθαρχικών, από τις όποιες περικοπές προσωπικού από τις αμυντικές βιομηχανίες και από στοχευμένες παρεμβάσεις σε μικρά και μεσαία Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Αυτό τόνισε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real FM».

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 600 απόφοιτοι των ΙΕΚ περιμένουν ένα χρόνο για να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης στην Τρίπολη

Πάνω από 600 είναι οι απόφοιτοι των ΙΕΚ που περιμένουν ένα χρόνο για να δώσουν εξετάσεις και να πάρουν το δίπλωμα επαγγελματικής τους κατάρτισης! Ειδικότερα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης Γιάννης Κατσίρης οι εξετάσεις πιστοποίησης είναι σε εκκρεμότητα την περίοδο αυτή, έχουν να πραγματοποιηθούν από το 2012. Απόφοιτοι και εκπαιδευτικοί περίμεναν να γίνουν την άνοιξη του 2013, αλλά δεν έγιναν και μέχρι σήμερα δεν έχουν νεότερα για το τι πρόκειται να γίνει. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...