Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι περιφερειακές «διαρορές», οι επιθέσεις σε αυτοκίνητα και η περίπτωση για γέλια και για κλάματα!

- Καλημέρα καληνυχτάκηδες και καλό ...χειμώνα! Η θερμοκρασία πέφτει και ο καιρός - λένε οι ειδικοί - αλλάζει από σήμερα στην Αρκαδία. Λέτε τελικά να μην κάνουμε Χριστούγεννα με ...αντιηλιακό? Για να δούμε τί μας επιφυλλάσει ο καλός μας ο καιρός?

Διαβάστε περισσότερα...

Ολοκληρωμένο ιατρείο μαστού διαθέτει το νοσοκομείο της Τρίπολης - Ενημερώθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ (vd)

Ομιλία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Τρίπολης από τον ιατρό - χειρούργο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αγαμέμνων Κοκκοφίτη, με πρωτοβουλία της κοινωνικής λειτουργού του ΚΑΠΗ, Έλενας Τριάντου.

Διαβάστε περισσότερα...

Με «σύστημα barcode» θα ελέγχεται το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων της Αρκαδίας;

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τον έλεγχο του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων. Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζήτησε ήδη από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της Αρκαδίας, την Περιφέρεια και τους Δήμους, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική καταγραφή και αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης, να ενημερώσουν αναφορικά με το σύστημα ελέγχου τήρησης του ωραρίου που διαθέτουν και χρησιμοποιούν και να αποστείλουν τις απαντήσεις τους το αργότερο έως και την 8η Νοεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακός αγώνας drift για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο της Τρίπολης (εικόνες-βίντεο)!

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης, έγινε το GTCC, στα πλαίσια του επερχόμενου 5ου και 6ου Αγώνα.

Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης διοργανώθηκε σε συνεργασία με την STARTLINE, αγώνας Drift, για πρώτη φορά στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιστημονική παρουσίαση με θέμα τη Νευροανάδραση στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ»

 

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, έγινε επιστημονική παρουσίαση, με θέμα “Νευροανάδραση – Άμεση εκπαίδευση της λειτουργίας του εγκεφάλου για την αντιμετώπιση νευροψυχολογικών διαταραχών και μαθησιακών δυσκολιών” και ομιλητή τον Ιδρυτή των κέντρων ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα και ψυχολόγο, κ. Μάριο Σεβρισαριανό.  

Διαβάστε περισσότερα...

Η … μυθική περιγραφή στο ματς Καλαμάτα-Παναρκαδικός! (vd)

Ο Σωτήρης "Ψυχογιόπουλοοοοοοοος" Γεωργούντζος σε μια νέα, απίστευτη, μυθική, περιγραφή που τα σπάει (κυριολεκτικά). σύμφωνα με το sportdog.

Ο σπορτκάστερ της καρδιάς μας δίνει ρεσιτάλ στο ματς της Καλαμάτας με τον Παναρκαδικό.

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε την περιγραφή του αιώνα!

Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν λακκούβες στο δρόμο «Τρίπολης – Σπάρτης» (vd)

Αυτοψία σε έργα τα οποία εξελίσσονται αυτή την περίοδο στο δρόμο «Τρίπολης – Σπάρτης», ο οποίος είχε αρκετά προβλήματα, έκανε τη Δευτέρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Διαβάστε περισσότερα...

«Όποιος κυνηγός δεν χρησιμοποιεί το πορτοκαλί γιλέκο, θα οδηγείται στον εισαγγελέα» (vd)

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των κυνηγών, μετά το τραγικό δυστύχημα, στη Γορτυνία, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 63χρονο κυνηγό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και εμφανώς εκνευρισμένος ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και πως όλοι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Αστέρας για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό

 

Η ΠΑΕ Αστέρας σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι «στα 10 χρόνια παρουσίας της στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκ των οποίων τα οκτώ τελευταία στη Super League, έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη Διαιτησία σεβόμενη το έργο της, και απόδειξη τούτου είναι ότι ΟΛΑ αυτά τα χρόνια έχει εκδώσει μέχρι σήμερα μια και μοναδική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή επιτυχιών για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες)

Κυριακή επιτυχιών για τις τρείς ομάδες από τις έξι στο τελευταίο ενωσιακό τουρνουά για παιδιά κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε με επιτυχία ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο τελευταίο λοιπόν ενωσιακό τουρνουά που έκλεισε την αυλαία του Μαραθώνιου μιας ακόμη χρονιάς για την κατηγορία των 10αριών, οι ομάδες του ομίλου κατέλαβαν την 2η και τις δύο 3ες  θέσεις στο ενωσιακό. Οι συμμετοχές των παιδιών ήταν εβδομήντα τον αριθμό, αλλα με μικρή συμμετοχή από τους όμορους νομούς τις Πελοποννήσου εξαιτίας του τριημέρου της 28η Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...