Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Γκάλοπ στην Τρίπολη-Καταναλωτές και εργαζόμενοι διαφωνούν με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές (vd)

Την αντίθεση τους στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δήλωσαν στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr καταναλωτές, εργαζόμενοι και καταστηματάρχης της πόλης μας.

Υποστήριξαν ότι η μειωμένη αγοραστική κίνηση δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος να βγει ο κόσμος να ψωνίσει αλλά στο ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι το τέλος του χρόνου οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές

Την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγή του εκλογικού νόμου όσον αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, επιβεβαίωσε από την Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Διαβάστε περισσότερα...

Η «μπόμπα» που έσκασε, το «ξεκαθάρισμα» της ΟΝΝΕΔ και οι … εναλλακτικές «καλλιέργειες»!

- Οι μέρες είναι ύποπτες και ο καιροί πονηροί. Φυλαχθείτε γιατί δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει. Το νου σας παιδιά, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. Τους υπόλοιπους θα τους φάει το... αγιάζι!

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκάρει το βίντεο φρίκης από τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών

Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μόνο που οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τη στιγμιαία βιαιότητα και τις φρικτές εικόνες που ακολουθούν. Παρακολουθώντας το βίντεο αντιλαμβάνεσαι αυτό που δε μπορείς να κατανοήσεις. Το ανελέητο μίσος που έχει φωλιάσει στις ψυχές νέων ανθρώπων. Καταρρέουν όλα τα σενάρια και οι φλυαρίες περί αποσταθεροποίησης και άλλων συναφών. 

Διαβάστε περισσότερα...

Άρχοντας στη θέση Λαουδιά στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Στη θέση του παρέμεινε ο Μπέζος!

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε διοικητές και αναπληρωτές διοικητές σε μία σειρά από νοσοκομεία της Πελοποννήσου. Στα ονόματα, που ανακοινώθηκαν, υπάρχει έντονο Αρκαδικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα...

Προπώληση εισιτηρίων από το Σύλλογο Φίλων Εθνικής για το παιχνίδι με τη Ρουμανία!

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος  Αρκαδίας ,ξεκίνησε την προπώληση των εισιτηρίων  για τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με  το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας  την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα play-off της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Νεφροπαθείς στην Τρίπολη: «Υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στη μονάδα νεφρού, μέχρι και σεντόνια φέρνουμε από το σπίτι μας»! (vd)

Παρά το γεγονός ότι προστέθηκε μια επιπλέον βάρδια για αιμοκάθαρση στη μονάδα νεφρού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (δηλαδή πλέον έγιναν τρεις οι βάρδιες, εξέλιξη σημαντική που οφείλεται στη διοίκηση του Νοσοκομείου), οι ασθενείς σήμερα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr γιατί το προσωπικό που εργάζεται εκεί δεν αυξήθηκε, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί το υπάρχον, με περικοπές αργιών και ημερών ξεκούρασης.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ώρες λειτουργίας της τεχνητής πίστας αναρρίχησης του ΕΟΣ

Το Σάββατο 9-11-2013 και ώρα 6.40’ μ.μ., ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας καλεί στα εντευκτήρια του (Λαγοπάτη 43), για να εγκαινιάσουμε μαζί τη νέα Τεχνητή Πίστα Αναρρίχησης, η οποία κατασκευάσθηκε χάρη στο μεράκι, τον κόπο και την υποστήριξη μελών, αθλητών και φίλων του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ανοργανωσιά συνέχειας....ή σκοπιμότητα;» αναρωτιέται ο Ν. Τσιαμούλος

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσιαμούλο, «στο Δήμο της Τρίπολης φαίνεται πως δεν συνεννοούνται ούτε στα “βασικά” γιατί πώς αλλιώς μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα και παρά τις όποιες παρατηρήσεις και επισημάνσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν , "αγρόν ηγόραζαν". Και εξηγώ τι εννοώ, επανερχόμενος για μία ακόμα φορά στο θέμα της ασυνεννοησίας και της προχειρότητας που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή Τρίπολης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτο δελτίο - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Τρίτης!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός εκ νέου από τις βραδινές ώρες της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην νότια νοτιοδυτική χώρα αλλά και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους στα πελάγη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...