Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Μηδενική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ (vd)

Ελάχιστη συμμετοχή είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τρίπολη για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα σκοτεινά πάρκα, η επιχείρηση «σκούπα» και η Γορτυνία που … παράγει υποψηφίους Δημάρχους!

- Μπήκανε τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο και άλλοι μιλάνε για πραξικόπημα και άλλοι λένε ότι ...αργήσανε! Σε αυτή την χώρα θα είμαστε πάντα ανάμεσα σε δύο άκρα! Αυτή λέτε να είναι η θεωρία των δύο άκρων? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα τρομοκρατική επίθεση χθες το πρωί στα Χανιά της Κρήτης

           Όπως έγινε γνωστό από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, λίγες μέρες μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο νεαρών ατόμων, άλλη μία παρόμοια τρομοκρατική επίθεση, έγινε στα Χανιά της Κρήτης με θύμα αυτή τη φορά ένα 74χρονο και θύτες δύο νεαρές κοπέλες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρου, αλλά με κριμένα τα χαρακτηριστικά τους, αφού φορούσαν κράνος και οι δύο λευκού χρώματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Πνευματική Εστία Σπάρτης θα εμφανιστεί η Χορωδία «Ορφέας»

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, το σολιστικό τμήμα της χορωδίας «Ορφέας» Τρίπολης, θα εμφανιστεί στην Πνευματική Εστία Σπάρτης, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αποσπάσματα από όπερες, καντσονέτες και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Διαβάστε περισσότερα...

26 κενές θέσεις εργασίας ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ στην Τρίπολη!

Στην ανάρτηση ειδικού καταλόγου, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που συλλέγει ο ΟΑΕΔ, για την Τρίπολη, προχώρησε ο Οργανισμός.

Για κάθε θέση οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ που αναγράφεται στον πίνακα και με τον κωδικό της κάθε θέσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα χαλάσει πάλι ο καιρός!

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή με ηλιοφάνεια ,άνοδο της θερμοκρασίας και στροφή των ανέμων σε νότιους που θα γίνουν πιο αισθητοί αρχικά στο Ιόνιο και την δυτική χώρα. Αυτό θα γίνει καθώς πλησιάζει νέα διαταραχή στην Ιταλία η οποία σταδιακά θα κινηθεί και προς την χώρα μας κυρίως όμως στα δυτικά τμήματα αυτής.

Διαβάστε περισσότερα...

Δημοτικοί υπάλληλοι σε ρόλο ... δημοτικών αστυνομικών στην Τρίπολη (vd)

Πολύ σύντομα θα οριστούν τρεις δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι θα ασκούν τα καθήκοντα των δημοτικών αστυνομικών, στην Τρίπολη. Αυτό ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κοσκινάς, στη συνεδρίαση της Δημοτικής κοινότητας που έγινε την Τετάρτη, στο Παλαιό Δημαρχείο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο μητρικός θηλασμός αποτελεί το μοναδικό φυσιολογικό και φυσικό τρόπο σίτισης των βρεφών

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται ως «Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού». Συμμετέχοντας στην προώθηση της ιδέας του θηλασμού, της καλύτερης μεθόδου διατροφής του μωρού σας, καλό είναι να θυμηθούμε ή να μάθουμε λίγα από τα οφέλη του θηλασμού.

Διαβάστε περισσότερα...

«Το νέο σύστημα δυσκολεύει την κατάσταση για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια» λένε οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της Αρκαδίας (vd)

Ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο ιδιοκτητών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Αρκαδίας και Λακωνίας, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 6:30 το απόγευμα, στην οποία θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των αλλαγών και των ανατροπών του εκπαιδευτικού συστήματος, αυτό που ονομάζουμε "Νέο λύκειο".

Διαβάστε περισσότερα...

Σπάνια αεροσκάφη και επισκέψεις σχολείων στην έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη (vd)

Από την Πέμπτη (7/11/2013) ξεκίνησε ο φετινός εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 124 ΠΒΕ της Τρίπολης. Θα είναι τετραήμερος έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...