Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Βόμβα» Λυκουρέντζου: «Πριν κλείσει η ΕΡΤ, πολλοί υπάλληλοι έκαναν προπαγάνδα μέσα από την Κρατική Τηλεόραση»! (vd)

 

Άστραψε για τις εξελίξεις με την ΕΡΤ ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος σε δηλώσεις του από την Τρίπολη είπε «υπήρχε κατάληψη και πριν την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, κάποιοι συνδικαλιστές και πολλοί εκ των υπαλλήλων θεωρούν ιδιοκτησία τους τη Ραδιοτηλεόραση για να κάνουν ανερυθρίαστα την προπαγάνδα τους, απόδειξη η σωρεία των εκπομπών με διχαστικό περιεχόμενο ήταν καθημερινή υπόθεση για την παλιά ΕΡΤ».

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκαριστικές εικόνες: Η 24χρονη που είναι αναγκασμένη να τρώει κάθε 20 λεπτά

Έχει ύψος 1,58 και βάρος 27 κιλά. Η 24χρονη Lizzie Velasquez από το Τέξας πάσχει από ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο, τόσο σπάνιο το οποίο «μοιράζεται» με μόλις άλλα δύο άτομα!

Διαβάστε περισσότερα...

Καταρρέει το Μαντζούνειο – 30 χρόνια προσπαθούμε να το αναστηλώσουμε (!) – Ήρθε η ώρα να σωθεί το κτήριο; (vd)

Υπό κατάρρευση είναι το ιστορικό κτήριο του Μαντζουνείου στην Τρίπολη, το οποίο έχει την τελευταία ευκαιρία να αναστηλωθεί, μέσα από μία πρόταση που θα κάνει ο δήμος της Τρίπολης για έργο με χρήματα του ΕΣΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Τη Δευτέρα η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με Ξάνθη - Δωρεάν είσοδο για τις γυναίκες!

Εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, θα διατίθενται τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 από τις 3.00 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε αυτό τον αγώνα η είσοδος των γυναικών θα είναι ελεύθερη σε όλες τις θύρες του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει τη διανομή τροφίμων σε Έλληνες η Χρυσή Αυγή Τρίπολης

Η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Τρίπολης ανακοίνωσε ότι «μετά την παράνομη διακοπή της Κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος των Σαμαροβενιζέλων, η προμήθεια και διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή πρός τους αδύναμους συμπατριώτες μας, γίνεται περιορισμένα και μόνο από την βουλευτική αποζημίωση  που εισπράττουν οι Βουλευτές του Κινήματός μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα γιορτινά τους έβαλαν τα Λαγκάδια Γορτυνίας για τη γιορτή των Παμμέγιστων Ταξιάρχων (εικόνες)!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, γιορτάστηκε και φέτος στα Λαγκάδια της Γορτυνία, η γιορτή των παμμέγιστων ταξιάρχων στη μητρόπολη των Λαγκαδιών.

Ακολουθούν εικόνες του Κανέλλου Γιαννικόπουλου από το ιερατικό συλλείτουργο και την περιφορά της εικόνας των ταξιάρχων!

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζέψετε για να γλιτώσετε φόρους

Αντιμέτωποι και φέτος με το χαρτοβασίλειο των αποδείξεων είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και με μέγιστο απαιτούμενο όριο τα 10.500 ευρώ.Αν συλλέξουν περισσότερες αποδείξεις από τις απαιτούμενες, δεν έχουν το παραμικρό κέρδος. Αν λείπουν όμως αποδείξεις, απειλούνται με ποινή φόρου 22% επί της διαφοράς.Ετσι, μέχρι το τέλος του χρόνου περισσότεροι από 3,5 εκατ. φορολογούμενοι έχουν την τελευταία ευκαιρία να μαζέψουν τα πολύτιμα «χαρτάκια». Οχι για να γλιτώσουν φόρο, αλλά για να μην πληρώσουν περισσότερα.Αυτές είναι αποδείξεις που πρέπει να μαζέψετε:

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Αρκάς Δημήτρης Κουρμπέλης στην εθνική ελπίδων!

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα τα ονόματα των δέκα οκτώ ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους δύο αγώνες με Σουηδία και Πολωνία, στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013-2015 και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα από το Κορακοβούνι Κυνουρίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ραδιοφωνικό … μάθημα για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο (vd)

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης επισκέφθηκαν την Παρασκευή τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, στην «κάτω αγορά».

Δεκάδες μαθητές συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Άκη Χουζούρη ξεναγήθηκαν στους χώρους του ραδιοφώνου, ενημερώθηκαν από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο, είδαν πως γίνονται οι «ζωντανές» εκπομπές και ορισμένοι βγήκαν στον «αέρα».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...