Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ορισμός νέας διοίκησης στο Λιμενικό Ταμείο Τυρού

Ορισμός νέας διοίκησης στο Λιμενικό Ταμείο Τυρού
Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε τον ορισμό των παρακάτω μελών του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου  με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τυρού», το οποίο είναι επταμελές, ως εξής:
1. κ. Ρεντούλη Κωνσταντίνο Δημοτικό Σύμβουλο με αναπληρωτή του, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κολινιώτη Δημήτριο (πλειοψηφία)
2. κα. Παπαβασιλείου Μαρία Δημοτική Σύμβουλο με αναπληρωτή της, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πήλιουρα Ηλία (πλειοψηφία)
3. Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τσουκάτο Αντώνιο, με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μάρκο Νικόλαο.
4. Την Δημοτική Σύμβουλο κα. Τράκα Αγγελική με αναπληρωτή της τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ξερακιά Παναγιώτη.
5. κ. Μαστοράκη Κων/νο του Γεωργίου Διοικητή Δ Λιμενικού Τμήματος Λεωνιδίου.
6. Λαγοδόντη Δημήτριο του Παναγιώτη δημότης με ανάλογη επαγγελματική ή κοινωνική δράση ή ειδικές γνώσεις, με το σκοπό του νομικού προσώπου με αναπληρωτή του τον κ. Κουνιά Δημήτριο – Χρυσοβαλάντη του Κωνσταντίνου.
7. κ. Παρασκευά Θεόδωρο του Αθανασίου δημότης με ανάλογη επαγγελματική δράση (Πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Τυρού) με αναπληρωτή του τον κ. Τζανέτο Παναγιώτη του Νικολάου (Πρόεδρος αλιευτικού συλλόγου «Άγιος Γεώργιος»).
Πρόεδρος ορίζεται ο κ. Λαγοδόντης Δημήτριος του Παναγιώτη, δημότης με ανάλογη επαγγελματική ή κοινωνική δράση ή ειδικές γνώσεις, με το σκοπό του νομικού προσώπου.
Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ρεντούλης Κωνσταντίνος Τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αναπληρώνει ο αντιπρόεδρος. Το νομικό πρόσωπο εκπροσωπείται στα δικαστήρια και σε κάθε δημόσια αρχή από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και όταν αυτός κωλύεται ή απουσιάζει από τον αντιπρόεδρο.
Η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου να ακολουθεί την θητεία της Δημοτικής Αρχής.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανασόπουλος Δημήτριος, Δανεσής Θεόδωρος, Μάρκος Νικόλαος, Ξερακιάς Παναγιώτης συμφώνησαν με τα αιρετά μέλη, με τους εκπροσώπους των αλιευτικών συλλόγων και τον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος και διαφώνησαν και καταψήφισαν τα προταθέντα άλλα μέλη όπως αυτά περιγράφονται στην παράγραφο 6 δηλ. τον Λαγοδόντη Δημήτριο του Παναγιώτη με τον αναπληρωτή του, Κουνιά Δημήτριο – Χρυσοβαλάντη του Κωνσταντίνου, για το λόγο του ότι δεν ερωτήθηκαν κατά την επιλογή του μέλους αυτού.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος ψήφισε κατά της αποφάσεως αυτής γιατί διαφωνεί ως προς το θεσμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...