Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταση για τα έργα στο νέο Γηροκομείο Λεωνιδίου

Παράταση για τα έργα στο νέο Γηροκομείο Λεωνιδίου
Σημερινή απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, που δημοσιεύει το "Καλημέρα Αρκαδία", προβλέπει την έγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας της εργολαβίας για την ανέγερση μονάδα φροντίδας και χρονίως πασχόντων ατόμων στο Λεωνίδιο, μέχρι 31-12-2014, με αναθεώρηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τεχνικό αντικείμενο του έργου.
όπως αναφέρεται στην απόφαση, «δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση του τεχνικού αντικειμένου της εργολαβίας,(συνδέσεις του κτιρίου με τα δίκτυα Ο.Κ.Ω. και δοκιμές λειτουργίας του συνόλου των εγκαταστάσεων) εντός του προβλεπόμενου συμβατικού χρόνου, για λόγους μη οφειλόμενους στον Ανάδοχο».
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε γίνει η τελετή εγκαινίων του νέου Γηροκομείου Λεωνιδίου, η οποία τελέστηκε από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.
Το έργο αφορά σε ανέγερση κτιρίου Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων ατόμων στο Λεωνίδιο Αρκαδίας που θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες, η οποία θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας εμβαδού 6.093,27 τ.μ. που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης του Λεωνιδίου και ειδικότερα στις παρυφές της συνοικίας «Σλιος». Η Μονάδα θα είναι δυναμικότητας 14 δίκλινων θαλάμων για τη διαμονή 22 αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων και 6 μη αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...