Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος ειδικός συνεργάτης για τον Λυσίκατο στη Νότια Κυνουρία

Νέος ειδικός συνεργάτης για τον Λυσίκατο στη Νότια Κυνουρία
Με απόφασή του, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος, προσέλαβε τον Γολεγό Αριστείδη του Γεωργίου, ως Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με του όρους και τις προϋποθέσεις των ειδικών διατάξεων του άρθρ. 163 του Ν. 3584/2007 με τις εξής αρμοδιότητες:
Να επικουρεί και να υποστηρίζει το Δήμαρχο κατά την άσκηση των καθηκόντων του, να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει στο Δήμαρχο εξειδικευμένες γνώμες και εισηγήσεις γραπτά ή προφορικά σε θέματα που αφορούν το Δήμο.
Ο Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου στον οποίο και μόνο είναι υποχρεωμένος να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση.
Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007.
Η δαπάνη που προκαλείται με την παρούσα απόφαση προϋπολογίζεται στο ποσό των 4.000 Ευρώ και θα βαρύνει του Κ.Α. 00.6031.001 και 00.6053.002 του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Το ακριβές ποσό των μηνιαίων αποδοχών θα προσδιορισθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Η παρούσα απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...