Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νότια Κυνουρία: Στη Βασκίνα θα δημιουργηθεί χώρος διαχείρισης στερεών αποβλήτων

Νότια Κυνουρία: Στη Βασκίνα θα δημιουργηθεί χώρος διαχείρισης στερεών αποβλήτων
Την απευθείας αγορά του ακινήτου ιδιοκτησίας Λάτση Ιωάννη του Νικολάου επιφανείας (10.654,30) τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Χερονήσι Αγίου Ιωάννη», περιοχής Βασκίνα Λεωνιδίου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας, για την δημιουργία χώρου διαχείρισης – διαλογής αστικών στερεών αποβλήτων, διότι είναι το μοναδικό ακίνητο πλησίον του υπό αποκατάσταση ΧΑΔΑ – καθώς όλες οι άλλες πέριξ του χώρου αυτού εκτάσεις είναι δασικές - δηλαδή στο σημείο το οποίο είναι κοινώς αποδεκτός χώρος για διαχείριση απορριμμάτων.


Η εκτίμηση του ακινήτου θα γίνει από την επιτροπή του άρθρου 186 παρ.5 Ν.3463/06.

Έργο της επιτροπής είναι η εκτίμηση και η καταμέτρηση του ακινήτου και η σύνταξη σχετικής έκθεσης. Η επιτροπή αποφαίνεται κατά πλειοψηφία, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας επικρατεί η ψήφος του προέδρου.

Το θέμα να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν της εκτίμησης και καταμέτρησης του ακινήτου ιδιοκτησίας Λάτση Ιωάννη του Νικολάου, για τον καθορισμό του τιμήματος και την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εκτελεστεί η παρούσα απόφαση, την υπογραφή Συμβολαίου μεταβίβασης ακινήτου, πιστοποιητικό μετεγγραφής του στο οικείο υποθηκοφυλακείο κλπ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...