Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Τσακώνικος Αγώνας Δρόμου (vd)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Τσακώνικος Αγώνας Δρόμου (vd)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου ο 3ος Τσακώνικος Αγώνας Δρόμου στο Λεωνίδιο, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας,τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, υπό την αιγίδα και την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο άστατος καιρός καρδιοκτύπησε αθλητές και διοργανωτές, αφού το μεσημέρι έπιασε δυνατή βροχή, που ευτυχώς σταμάτησε μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και έτσι πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδανικές συνθήκες για τους δρομείς.
Οι συμμετοχές στον αγώνα των 16 χλμ (Λεωνίδιο - Πούλιθρα - Λεωνίδιο) έφτασαν τις 117 ενώ στα 5 χλμ (γύρος Λεωνιδίου) έτρεξαν 46 αθλητές. Στους παιδικούς αγώνες των 1000 και 2000 μέτρων συμμετείχαν περίπου 150 μικροί δρομείς και στην περιπατητική βόλτα (στην διαδρομή του αγώνα των 16χλμ. Λεωνίδιο - Πούλιθρα - Λεωνίδιο), έλαβαν μέρος 20 περίπου αθλήτριες.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές και όσους-σες έλαβαν μέρος σ αυτόν τον όμορφο αγώνα.Ιδιαίτεροι έπαινοι και συγχαρητήρια αξίζουν στα μικρά παιδιά τους μαθητές και τους γονείς που τους εμφυτεύουν το αθλητικό πνεύμα.
Δείτε τα τελικά αποτελέσματα ΕΔΩ.
Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο Δημήτριο Ν. Βλάμη ή Ντόλα, σπουδαίο αθλητή ταχύτητας και άλματος, αρχηγό της ομάδας "Λεωνίδας" του Λεωνιδίου με διακρίσεις το 1951 στην Κορέα (Πένταθλο και Δέκαθλο), 1958-1962 Ελληνικοί Αγώνες και Βαλκανιονίκης.






Στη φωτογραφία εικονίζονται αθλητές του "Λεωνίδα" στους Παμπελοποννησιακούς αγώνες της Σπάρτης (22-5-1961),όπου με τρεις πρώτες νίκες και τέσσερις δεύτερες, κατέλαβαν την 4η θέση στη γενική βαθμολογία. Ο Δημήτριος Βλάμης εικονίζεται με τον αριθμό 98.




Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τη φετινή διοργάνωση:
































































































http://www.leonidion.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...