Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανακηρύχτηκε ανάδοχος για τον αθλητικό χώρο που θα γίνει στην Πλάκα Λεωνιδίου!

Ανακηρύχτηκε ανάδοχος για τον αθλητικό χώρο που θα γίνει στην Πλάκα Λεωνιδίου!
Ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αποδέχτηκε κα ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου και την από 30-11-2015 εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής και κατακυρώνει το αποτέλεσμα του ανοικτού, μειοδοτικού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου (υπηρεσίας): «Χώρος αθλοπαιδιών
και αναψυχής στην Πλάκα Λεωνιδίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού 135.000,0 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), υπέρ της εταιρείας «ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.».

Ανακήρυξε την εταιρεία: «ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» οριστικό ανάδοχο – προμηθευτή, με ποσοστό έκπτωση (1,477%) ή συνολική οικονομική προσφορά (αριθμητικώς) 108.375,00 € πλέον Φ.Π.Α. (συνολικό ποσό 133.301,25 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού με τίτλο: «Χώρος Αθλοπαιδιών και Αναψυχής στην Πλάκα Λεωνιδίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας» και συγκεκριμένα στην προμήθεια και εγκατάσταση υπαίθριων οργάνων εκγύμνασης, γηπέδου καλαθοσφαίρισης και Περιαστικού εξοπλισμού σε οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής.

Βασικός στόχος της παρούσας παρέμβασης είναι η αναβάθμιση τόσο του αστικού περιβάλλοντος όσο και των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και παροχών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ο εμπλουτισμός των κοινοχρήστων χώρων με σύγχρονα, μοντέρνα και πρωτοποριακά όργανα άθλησης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και πιστοποίησης ΕΝ1176 και ΕΝ957.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...