Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νότια Κυνουρία: Γάλα για δημοτικούς υπαλλήλους και παιδικό σταθμό

Νότια Κυνουρία: Γάλα για δημοτικούς υπαλλήλους και παιδικό σταθμό
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα διενεργήσει με απευθείας ανάθεση την προμήθεια γάλακτος για τους δικαιούμενους υπάλληλους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016 με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή.


Το προς προμήθεια γάλα θα πρέπει να είναι πλήρες (λιπαρά 3,5 % με μέγιστη απόκλιση 0,55%) ή ημιαποβουτυρωμένο (λιπαρά 1,5%, με μέγιστη απόκλιση 0,55%) φρέσκο παστεριωμένο ομογενοποιημένο, σε συσκευασία εμφιάλωσης ενός λίτρου ( tetrapack ή PVC), ελληνικής προέλευσης, αναγνωρισμένης εταιρείας που διατίθεται στο Λιανικό Εμπόριο, σύμφωνα με το άρθρο 80 του κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ΦΕΚ 788/87 τεύχος Β, CPV 15511100-4).

Το γάλα θα είναι από αγνό αγελαδινό γάλα, το οποίο θα διατηρεί τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του (ασβέστιο, πρωτεΐνες, φώσφορο, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες κ.λ.π) τα οποία θα αναγράφονται στην τυπωμένη ετικέτα αυτού. Στο προϊόν επίσης θα αναγράφεται το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας, η ημερομηνία παστερίωσης- ανάλωσης, οι κωδικοί και γενικά όλα τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που αφορούν στον τρόπο συσκευασίας και παραγωγής (χρόνος, τρόπος, παρτίδα).

Το προϊόν θα προέρχεται από νόμιμα σε λειτουργία εργοστάσια, τα οποία θα έχουν εγκεκριμένη εγκατάσταση με κωδικό αριθμό έγκρισης κτηνιατρικού ελέγχου (σήμα καταλληλότητας) για τη διασφάλισης της ποιότητας αυτού. Θα διακινείται σε συνθήκες ψύξης.

Ο Δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους φυσικά ή νομικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις να συμμετέχουν και να καταθέσουν τις προσφορές τους με βάση τον πίνακα (οικονομική προσφορά) που ακολουθεί. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσκομίσουν τις προσφορές τους μέσα σε σφραγισμένο φάκελο , τον οποίο θα παραδώσουν ή θα αποστείλουν ταχυδρομικά στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου μέχρι τηνΔευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13.00 μμ.

Τρόπος Κατάθεσης προσφορών.
Α) Οι συμμετέχοντες οφείλουν να καταθέσουν έγγραφες προσφορές μέσα στην ανωτέρω προθεσμία.
Β) Οι προσφορές παραλαμβάνονται από την υπηρεσία προμηθειών.
Γ) Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την προσφορά τους είτε καταθέτοντας την αυτοπροσώπως ή, αποστέλλοντας την ταχυδρομικά ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier) στην έδρα του Δήμου.
Επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν οι προσφορές που υποβάλλονται ή περιέρχονται στην υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο εκπρόθεσμα.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

Οικονομική Προσφορά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...