Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεωνίδιο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ημέρες του Πάσχα

Λεωνίδιο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις ημέρες του Πάσχα
Από την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 και έως την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου 2016, Θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κεντρικό τμήμα του οικισμού Λεωνιδίου.
Για τις μέρες αυτές θα εφαρμοστεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ κεντρικών δρόμων από 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και έπειτα ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ-Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, του κεντρικού δρόμου της αγοράς από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυκτα.
Συγκεκριμένα από Μ. Πέμτη 28 Απριλίου και έως την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου θα ισχύει ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ από 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για τους ακόλουθους δρόμους:
1. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της κεντρικής οδού 21ης Ιανουαρίου, με κατεύθυνση Δυτικά-προς Κοσμά, από το ύψος του καφενείου Γολεγού-Γάλλου, έως το καφενείο Βλάμη-Αλή.
2. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της οδού Μητροπόλεως, με κατεύθυνση Δυτικά, από το ύψος του καφενείου Βλάμη-Αλή, έως την διασταύρωση του δρόμου προς Βασκίνα.
3. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της οδού Δημάρχου Ρέππα, με κατεύθυνση Δυτικά-προς Κοσμά, από το ύψος του καφενείου Βλάμη-Αλή, έως την διασταύρωση μετά τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών.
4. ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της οδού Μ. Δούνια, με κατεύθυνση Δυτικά, από το ύψος οικίας Χιώτη, έως πλατεία Μερικάκη.
Έπειτα, από τις 8 το βράδυ και έως τις 12 τα μεσάνυκτα, για τις ημέρες αυτές, θα εφαρμοστεί ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ-Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην κεντρική οδό 21ης Ιανουαρίου, από το ύψος πρατηρίου καυσίμων Δανεσή έως το Φαρμακείο Βαρνάβα.
Παρακαλούμε τους Δημότες και τους επισκέπτες μας, να σεβαστούν τα μέτρα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και να βοηθήσουμε όλοι αυτές τις ημέρες, στην ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και στην εύρυθμη λειτουργία της κεντρικής μας αγοράς.
Εκ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...