Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη συναντήθηκαν Τσιμόγιαννης και Γκουντάνη!

Στην Τρίπολη συναντήθηκαν Τσιμόγιαννης και Γκουντάνη!
Με τη μεγαλύτερη δωρήτρια των τελευταίων ετών, την ομογενή από την Αυστραλία, Γιαννούλα Γκουντάνη, που έχει καταγωγή από τη Νεστάνη της Αρκαδίας συναντήθηκε στην Τρίπολη ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας και πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Χρήστος Τσιμόγιαννης.
Να θυμίσουμε ότι η Γιαννούλα Γκουντάνη έζησε πολλά χρόνια στην Αυστραλία και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα προχώρησε στη μυθική δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να λειτουργήσει ένα υπερσύγχρονο αιμοδυναμικό τμήμα, μετά από πολλές δυσκολίες να το αποδεχτεί το ελληνικό δημόσιο.
Μέχρι σήμερα, δεν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και η κυρία Γκουντάνη ζήτησε να λειτουργήσει το μηχάνημα το συντομότερο για να μπορέσει να σωθεί κόσμος.
Ο κ. Τσιμόγιαννης τη συνεχάρη για αυτή την δωρεά της και μίλησε για τους Έλληνες του εξωτερικού που δουλεύουν πολύ σκληρά και πως θα πρέπει να το καταλάβουν οι Έλληνες άδω με πόσο κόπο βγαίνουν τα χρήματα …
Στην συζήτηση ήταν παρούσα η νόμιμη εκπρόσωπος της Γ. Γκουντάνη, η κυρία Σούλα Αντωνοπούλου αλλά και ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Σαραντάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...