Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δεξίωση Γνωριμίας και Καλωσορίσματος» για την έναρξη του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συνεδρίου (vd)!

«Δεξίωση Γνωριμίας και Καλωσορίσματος» για την έναρξη του Παγκόσμιου Παναρκαδικού Συνεδρίου (vd)!
Με μία δεξίωση γνωριμίας και καλωσορίσματος άρχισε την Παρασκευή το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο, στην Τρίπολη.
Στη δεξίωση αυτή ήταν πολλά πρόσωπα (απόδημοι και όχι μόνο) και μίλησαν στην κάμερα του www.kalimera-arkadia.gr!

«Συγκίνηση, συγκίνηση, συγκίνηση. Εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδας» είπε ο Παναγιώτης Καραφωτιάς.

«Μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε στο συνέδριο. Το θέμα είναι οι νέες γενιές στα μέρη τα ξένα, πως θα επιβιώσουν» τόνισε ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «οι Αρκάδες από τα πέρατα της γης βρίσκονται στην Τρίπολη, είναι μία τεράστια χαρά. Ελπίζω ότι το θέμα του συνεδρίου να μπορέσει να γίνει και πράξη. Δηλαδή η νέα γενιά των Αρκάδων όπου γης να είναι πάντα κοντά..»

«Συσφίγγουμε τις σχέσεις μας, αναπτύσσουμε τη δημιουργική πατριωτική ενότητα, έτσι κι αλλιώς για τα θέματα της Αρκαδίας, είμαστε ενωμένοι και αν οργανωθούμε πιο καλά, θα παλμέ ακόμα καλύτερα» είπε ο Δημήτρης Φίλιος.

Ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΑ Γιώργος Σιουρούνης δήλωσε χαρούμενος για το συνέδριο ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Ενώ, η Γιαννούλα Γκουντάνη που έχει κάνει μία μυθική δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, είπε ότι αισθάνεται πολύ ευχαριστημένη και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει το αιμοδυναμικό όσο γίνεται πιο γρήγορα…

«Με χαρά υποδεχθήκαμε όλους τους συμπατριώτες από όλες τις ηπείρους, περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας.

«Ήταν μία βραδιά για να γνωριστούμε οι σύνεδροι και όλοι οι επίσημοι, εύχομαι όλοι οι Αρκάδες να είναι στο πλευρό μας για το καλό της Αρκαδίας» ανάφερε ο Πρόεδρος τη Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας Χρηστος Τσιμόγιαννης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Δημήτρης Αλεξόπουλος μίλησε από την πλευρά του για τις σημαντικές ομιλίες και θέματα τα οποία θα αναπτυχθούν στ πλαίσιο του συνεδρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...