Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η συνεστίαση των Αρκάδων του Καναδά για την Άλωση (εικόνες)!

Η συνεστίαση των Αρκάδων του Καναδά για την Άλωση (εικόνες)!

Στην αίθουσα της Παναρκαδικής Αδελφότητας Μόντρεαλ, στον Καναδά, έγινε το Σάββατο η προγραμματισμένη συνεστίαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς.


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αδελφότητας Κώστας Καπετάνιος αναφέρει: "Πλήθος κόσμου κατέκλεισε από νωρίς την σημαιοστολισμένη αίθουσα του Συλλόγου. Πλούσιο σε φαγητά το δείπνο,άφθονα τα ποτά,και το κέφι περισσεύει φίλοι μας!

 

Ο Τάσος Παπακώστας στην κονσόλα του Dj μας μετέφερε νοερά στα χωριά μας,και ο κόσμος το έδειξε χορεύοντας τους λεβέντικους χορούς της πατρίδας μας της Αρκαδίας.!!!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου,στην γεμάτη παλμό ομιλία του, ευχαρίστησε πρώτα όλους τους παρευρισκομένους για την στήριξή τους στον Σύλλογό μας,στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας και μας έκανε για μια ακόμα φορά να νιώσουμε υπερήφανοι για την καταγωγή μας. Τέλος το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι νωρίς το πρωί.!!
Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη μας για την αμέριστη στήριξή τους. Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς μας.!! Οι εκδηλώσεις μόλις άρχισαν φίλοι μου και θα συνεχιστούν.!! Με αποκορύφωμα τον μεγάλο ετήσιο χορό μας που γίνετε συνήθως μέσα στον Μάρτιο. Εξυπακούεται ότι από αυτήν εδώ την στήλη θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως για ΟΛΑ.!!!!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...