Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τέλος» οι δωρεές της Γιαννούλας Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vd)

«Τέλος» οι δωρεές της Γιαννούλας Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vd)
Τη νέα (και τελευταία) δωρεά της για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ανακοίνωσε η Γιαννούλα Γκουντάνη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε, μαζί με τον Αρκά Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Νίκο Χρόνη.
Η νέα δωρεά έρχεται να συμπληρώσει τις προηγούμενες και δεν είναι άλλη από το πλυντήριο για το Βρογχοσκόπιο.
«Σύγχρονη ευεργέτιδα» την χαρακτήρισε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, τονίζοντας πως «το κράτος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της αλλά και των υπόλοιπων δωρητών».
«Συνέβαλα στην λειτουργία του εργαστηρίου σε διοικητικό επίπεδο και οφείλουμε στην πράξη να λειτουργήσει πλήρως και άμεσα» τόνισε για το αιμοδυναμικό εργαστήριο, μια από τις προηγούμενες δωρεές της Γιαννούλας Γκουντάνη το οποίο και επισκέφτηκε ο γ.γ. του Υπουργείου Υγείας.
Ο Διοικητής αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του την κυρία Γκουντάνη δήλωσε πως «τα προβλήματα του νοσοκομείου αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση ορισμένων ειδικοτήτων ιατρών».
Ευχαρίστησε τέλος τον Γενικό Γραμματέα για την αμέριστη υποστήριξη του όλο αυτό τον καιρό, ελπίζοντας να συνεχιστεί.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Γιαννούλα Γκουντάνη η οποία δήλωσε πως ήταν η τελευταία δωρεά της και πως τα κάνει όλα αυτά για να σωθούν ψυχούλες του κόσμου και επειδή το θέλησε.
Αμέσως μετά δέχτηκε τα συγχαρητήρια τηλεφωνικώς από τον ίδιον τον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
Μ.Σ.
(Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εδώ: skai.gr)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...